Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha*

Upiłam się i przylazłam tu, kto pogada w ten cudny piątkowy wieczór??

Polecane posty

Gość halllo
aha kapuje,no tak dobrze widziec dobre strony kazdej sytuacji...

hmm...czy ja wiem..nie tylko..a ze obracal sie w takim towarzystwie a nie innym..to same modelki..zreszta..te poluje non stop na czekolady :P on nie szuka kobiety..ale laski do pukania..przeleci i tyle, bierze sie za nastepna..nie oglada sie za siebie..on je traktuje jak szmaty (ale tego nie okazuje) a one i tak za nim piszcza i sikaja w majty..wiesz jakie tu akcje laski akcje zazdrosci robily? komedie mam bardzo czesto :)

Gość halllo
o kurcze o kim my mówimy,czyli że kim on jest? co to za gostek?

Gość halllo
naga klacz tak ja wiem ze o nim,ale kim on jest ,co to za facet skoro tak działa na dziewczyny?

swoja droga to nie rozumiem lasek.. on ma je w dupie..a one dalej..ponizaja sie przed nim..najlepsze jest to ze jak spal z jakimis przyjaciolkami...to one zamiast olac go, to zrywaly wieloletnia przyjazn... przez co? przez faceta?! masakra

Gość halllo
nie romantyczne to sa tez Twoje tematy,mówimy o gostku który mieszka z naga klacza

halllo...hm..nikim szegolnym.. wie jak traktowac kobiety i jak je uwodzic...poza tym jest bardzo przystojny i uroczy..ma to cos.. jego pol szafy to prezenty od lasek..to koszula... to czapka..to bluza..

Gość halllo
to nie tylko kobiety ,w sumie to ja takich nie znam osobiscie,ale fajnie posłuchac:)

Gość halllo
znamy siebie tak samo jak Ciebie:) Naga klacz czy ja dobrze pamietam ze Ty mowiłas ze on Cię fizycznie nie pociaga?

ostatnia akcja..wychodzimy z klubu...i jedna laska ktora przelecial..biegnie do niego w szpilach...i rzuca sie na szyje..my chcemy isc..(a..byla z nami jego nastepna zdobycz:P , ktora ta laska tez znala) to ja popchnela..a tamta skrecila kostke :P

Gość halllo
naga klacz ale jazda jak z filmu tylko ze Ty sie przy tym wszystkim taka biedna wydajesz:(

no nie..na samym poczatku jak go poznalam to go bardzo nie lubilam.. nie moglam zniesc jego towarzystwa wrecz..bo ja jako obserwator widzialam jak gada z laskami...i mnie sie nie da tak otumanic.. :P wiec wolalam sie trzymac z daleka

Gość halllo
Czesc Marek:D

a jeszcze jedno..ostatnio przyleciala do niego laska..bo sie z stesknila..przyleciala na weekend..z malawi!

Gość halllo
no bo to tak wyglada jakbys tak na boku wiecznie...

Gość halllo
a z Marek a ja z Selfoss:)