Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha*

Upiłam się i przylazłam tu, kto pogada w ten cudny piątkowy wieczór??

Polecane posty

i jak wrazenia? ja kocham polsce calym sercem.. ale studiowanie tam..ok..ale ja jeszcze musze sie jakos utrzymac...a studiowanie dwoch kierunkow plus praca...to w polsce nie wychodzi..

super było. TEz sie musze tu utrzymac. Ale mam dobrą pracę. Zarabiam duzo... Kupiłem mieszkanie... ułozyło sie

to nie to, ze nie chce...na razie mam studia..poki jestem tutaj jest mi latwiej sie utrzymac, nie musze duzo pracowac zeby oplacic wszystko i zaoszczedzic... skoncze studia to pomysle co dalej..nie chce nic planowac, bo to odlegle plany..wszystko sie moze zmienic. ale do Polski wracam na 100% tylko nie wiem kiedy. Polska to moj kraj i go kocham calym sercem

dziewczyna sie zajdzie sama :) przynajmniej jak wychodze z takiego zalozenia :) tak jak z facetami.. nie szukam na sile..bedzie czas i miejsce.. sam sie znajdzie..poczuje to

czemu nie.. tylko ja do londynu mam 8 h jazdy :P i jestem w londynie zazwyczaj dwa razy w roku.. chociaz moj dobry kumpel wlasnie sie tam przeprowadzil wiec pewnie bede czesciej tam jezdzic