Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiuniaM

SPiszki, nosidelko, husta,zabawki,kocyk CO KUPIC ??

Polecane posty

Czesc , zastanawiam sie co kupic kolezance , dopiero urodzila chlopca i chcialabym sprawic jej jakis prezent, myslalm o nosidelku ,bo mowi ze wszystko ma ,co potrzebuje, ale nosidelka wygladaja srednio,bardziej podobaja mi sie te husty do noszenia dzieci. ALe co wy o tym sadzicie ,z czego byscie sie ucieszyly>>>???

Zgodzę się z MaMani. Pampersy i mleko (jeśli nie karmi piersią) to czasem najlepszy prezent. Zależy oczywiście jak wygląda sytuacja finansowa koleżanki. Bo jeśli jest bardzo dobra to można się pokusić na jakieś prezenty innego typu:)

Ja bym nie chciała nosidełka. Jest przy większym dziecku niewygodne, nie są zdrowe za bardzo dla dziecka. Chyba że porządne, ale takie kosztuje tyle co chusta

NIe no nie zarabiaja najwiecej,ale tez mysle nie jest u nich zle. WOlalabym kupic prezent do 80 zł ,taki ktory jej sie serio rpzyda ,ale i bedzie mily dla oka. MOZE macie w domu cos takiego ,czego czesto uzywacie???JAKies pomysly, bo pamprow nie bede kupowac na pierwszy prezent...

ja tez bym nie chcialą nosidelka, chusty tez nie. mialam nosidelko dla mani i nie uzylam ani razu bo mania dostawala szalu jak ja tam wkladalam. spioszki fajny pomysl, kocyk tez sei zawsze przyda hustawka to kupe kasy kosztuje. jak dziewczyna mói ze ma wszystko dla dziecka to moze kup ten kocyk albo spioszki i paczke pieluch i z glowy :)

hmm ciezka sprawa to kup album dla dziecka- taki od narodzin co sie rozne rzeczy wpisuje. ja mam dla kornelka super jest :D

za 80 zł, ani chusty ani nosidełka nie kupisz. Mamani, spróbuj chusty :D. A możesz kupić kocyk fajny, to się zawsze przyda, możesz jakieś fajne ręczniki kąpielowe, takie z kapturkiem, jakąś zabawke na przyszłość. To są rzeczy, które się niszczą. A zawsze się przydają. Nawet w większej ilosci. Może jakiś fajny kompelcik pościeli, śpiworek do spania.

oo ja dla kornelka mialam takie otulaczek cos 80 zl dalam za niego. sliczniusi jest mieciutki i cieplutki zaraz ci znajde link :D

NO tak myslalm ze te chusty nie najlepsze sa dla kregoslupa mamy i dziecka, ale slodko wygladaja... A co do albumu to wiem ze dostanie jakis od siostry,wiec nie kupuje. A co jesli chodzi o ciuszki , co takiemu malemu facetowi mozna kupic? znacie jakies fajne sklepy internetowe z ladnymi ubrankami? A moze kupic kolezance cos dla niej ? Tylko co? STANIk do karmienia???

okok szukalam na allegro ale nie ma go. mam taki w twardej oprawce i dodatkowo w pudelku. taki zoltogranatowy super jest :D

Ja też odniosłabym się do sytuacji finansowej koleżanki. Jesli jest taka sobie, to najlepiej kupic dla dziecka coś praktycznego, a jeśli uważasz, że jest dobra, to możesz kupić jakiś taki prezent, na który może by się nie zdecydowała, a który fajnie mieć.

Właśnie nosidła są niezdrowe, a chusta wręcz przeciwnie, i jeszcze dobra, dla stawów biodrowych. :). Ale ceny niestety około 200 zł wzywż. A śpiworek http://www.allegro.pl/item484050442_early_days_super_spiworek_tania_wysylka_24h_0_6m.html TYylko na większy rozmiar. Otulaczek u nas się nie sprawdził, u kolezanki też nie.

ACh dzieki dziewczyny:) to bede teraz ogladac lezaczki,kocyki i reczniki ...HEHEHE:)

lezaczek to super sprawa ale za 80 zl nie kupisz... sa te adbor czy jak im tak ale nie kupuj tego!!! ja to mialam ma xle wszyste pasy- zapinają sie dziekcu na uszach! co za szmelc!