Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjjjjjak

jaki samochód?

Polecane posty

Gość Majjjjjjak

mam prośbę. szukam w internecie samochodu. Niestety by nie zostać zasypana ofertami w wyszukiwarkach takich stron jak allegro czy otomoto muszę wpisać nazwę marki i modelu samochodu a ja się na tym nie znam. Chodzi mi o samochód raczej nie drogi. Jestem kobietą i raczej większe znaczenie ma dla mnie kształt samochodu niż to ile koni mechanicznych posiada ;-) Szukam czegoś "krągłego" nie limuzyny ;-), coś w stylu skody fabii lub renault clio. Jakieś pomysły????

Gość Desmina
jeśli nie zależy ci na prestiżu marki, tzn nie nalezysz do snobów może koreańczyk. Od 3 lat jeżdżę kia picanto i jestem zadowolona.

Gość Majjjjjjak
oczywiście chodzi mi o samochód używany bo o tym zapomniałam wspomnieć Kwota.... no z tego co już wiem z poszukiwań po internecie to w granicach 10000-15000zł wybór jest spory. Nawet aż za, wiec dlatego zależy mi na poszukiwaniu konkretnych modeli.

Gość Majjjjjjak
no! właśnie o tego typu "grubaska" mi chodzi. ;-) Dziękuję! Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to będę wdzięczna!

tylko kretyn nie zmienia zdania :) a ty w bywalca sie bawisz i jego manię prześladowczą? też zapisujesz posty na dyskietki?? :o

meaaa ---> z ciekawości zapytam: co się nagle stało, że zmieniłaś zdanie tak radykalnie? :D Nie muszę się w nikogo bawić, ani zapisywać postów. Wystarczy umiejętność obsługi wyszukiwarki i można znaleźć wszystko, co się chce. Nie wiedziałaś? :)

a skąd ta twoja uszczypliwość do mojej osoby? mścisz sie za kolegę? do ciebie nigdy nic nie miałam, przestałam gadać z bywalcem i nagle twój zwrot o 180st w moim kierunku :o zdanie zmieniłam, bo mój brat od kilku miesięcy jest posiadaczem (tylko kombika) ekonomiczny, nie sypie się a w razie czego czesci tanie bratu ufam, wiec nie widze problemu no i potrzebuję czegos wiekszeg niz twingo, bo do twingo dzieciaka nie wsadzę

meaaa ---> zemsta jest mi obca :) a koledzy muszą radzić sobie sami ;) Żadnego zwrotu z mojej strony sobie nie przypominam. Uszczypliwe... może to było, tak w ramach rewanżu ;) ale bez urazy 🌼

\"a ty w bywalca sie bawisz i jego manię prześladowczą? też zapisujesz posty na dyskietki??\" Umówmy się, że najmilsza tutaj nie byłaś ;)

Co do tematu... również mogę polecić Fordy. W ciągu ostatnich 3-4 lat przejechałem Fordami kilkadziesiąt tysięcy km (Fiesta 2006, Focus I 2000, Mondeo III 2005, a ostatnio Focus II 2005) i złego słowa powiedzieć nie mogę. Fajne, bardzo dobre auta, sprawowały się świetnie, mimo że służbowe, których nikt nie oszczędza ;) Jeśli można się do czegoś przyczepić, to francuskie diesle 1,6 i 2,0 - nie są rewelacyjne, choć tragedii też nie ma.

Gość polecam ci alfe romeo 156
piekne auto i niesamowicie komfortowe i przy tym ma klase