Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka rajstopka

Rajstopy dla 1,5 rocznej dziewczynki! Wkurza mnie ta cała pstrokacizna!!

Polecane posty

Gość matka rajstopka

wiecie co , szukam i za chiny nie moge znalezc NORMALNYCH gładkich bez misiow patysiow, motylkow badylkow rajtuzek! nie ma na allegro, nie ma w H&m, nie ma w gatta.. udało mi się w rozmiarze 80-86 kupić jedynie czerwone i ciemną oliwkę, na ecru, blady róż i mdły błękit już się nie da patrzeć... dlaczego producentom brakuje wyobraźni? przeciez odzież dziecięca sama w sobie w przeważającej części ma jakiś wzór lub aplikację i ubieranie do tego pstrokatych rajtek np z żyrafkami lub innymi świnkami przyprawia o mdłości. dziecko to nie choinka. producenci powinni brać przykład z pewnego sklepu na Florydzie, to jedyne miejsce gdzie udało mi się znaleźć to, czego szukałam! W przyszłym miesiącu zamówię kilka par dla córeczki - kolory mają obłędne, co za wybór! No i do Polandu wysyłają! http://www.welovecolors.com/Shop/KidsSolidColorNylonTights.htm

eee ja poszlam na plac i kupilam slicznie gladkie biale, zielone i jakies takie buraczkowe a wybor bylo dużyyy w marketach fakt same takie "napaćkane".

Gość matka rajstopka
a na jaki plac, w jakim miescie?

tomex, plac imbramowski, tandeta, nowy i stary kleparz- Kraków :)

Gość matka rajstopka
dzieki, dzieki, widze że z jednego miasta jesteśmy!!!

Gość mamusiowa000000
ja tez tylko ubieram małej gładkie rajstopki tez ma 1,5 roku takie są najlepsze i przedewszystkim sie super naciagają na nózki nic nie chaczy i nic się nie zaciąga mam ich pełno u mnie jest ich mnustwo i kolory do wyboru

Gość matka rajstopka
mamusiowa000000 >>> też na placach kupowałaś czy jakiejś konkretnej firmy?

Gość mamusiowa000000
MaMani widzę ze twoja córcia jest z kwietnia moja też z 19

Gość mamusiowa000000
najlepiej na targowisku poprostu tam jest ogrom nawet niewiadomo w czym wybrac choc i tak wszyskie gładkie ale te kolorki superrrr

Gość mamusiowa000000
MaMani a jak twoja córenka ma na imię moja natalka

Gość mamusiowa000000
tak juz sie domyśliłam kurcze nie zorientowałam się w pierwszym momencie nawet nick teraz juz wiem heh

A ja tak z innej beczki się zapytam. 1,5 roku i rajstopki na 80-86? Nie są małe?

moja nosi 86 bo 92 jej spadają i mnie wkurza ze to tak brzydko wyglada. wole bardziej naciagniete niz takie wiszące. malą ma 83 cm wzrostu wiec wysoka nie ejst specjalnie.

Pytam bo mój syn ma 11 miesięcy i 80-86 są małe i to sporo, tzn. ciężko mu nogę wyprostować jak mocno naciągnę:) Kupuję 92-98.

Gość mamaaaa
Ja tez mojej córce zawsze kupowałam jednokolorowe, bo reszta ubranek zawsze była czyms "upaćkana", więc zeby to miało ręce i nogi , rajstopy były jednokolorowe. Do czasu, aż pewnego upalnego dnia ( w wakacje), przyjechał moj brat z Anglii i przywiózł małej m.in kolorowe rajstopki z NEXT-a. Jak byscie dziewczyny widziąły reakcje małej wtedy- jakby milion dolarów dostała. Miała wtedy 20 miesięcy. Nie pozwoliła sobie zdjąc do spania nawet tych rajstop, ( a upał był wtedy), musiałam czekać az zasnie. Tyle radochy bylo o "głupie" kolorowe rajstopy. Teraz jest tyle samo radochy z powodu fartuszka. Moja mama uszyła jej fartuszek, bo ciągle zabierał mi mój, jak coś robiłam. Teraz jest szał "fartuszkowy". Najsmieszniejsze jest to, ze zadna zabawka nie wzbudziła tyle emocji, co te kolorowe rajstopki i teraz fartuszek dla małej gosposi :-)