Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przetłuszczona

przetluszczajace sie wlosy i swiecaca cera

Polecane posty

Gość przetłuszczona

Od jakiegos czasu- okolo 2-3 miesiace okropnie przetluszczaja mi sie włosy( myje wieczorem przed spaniem a nastepnego dnia wieczorem zas sa tluste:(() podobnie jest z cera:( rano robie makijaz a popoludniu cala sie swiece:( jest to bardzo dla mnie uciazliwe.. w sumie zawsze wlosy mi sie przetluszczaly ale to co teraz siedziej z nimi i z moja cera to tragedia:( zastanawiam sie czy to moze miec cos wspolnego z tym ze w czercu przestalam brac tabletki anty?? i co wy dziewczyny stosujecie aby cera sie wam nie swiecila?? zastanawiam sie nad pojsciem do dermatologa moze on mi cos poradzi ale puki co licze na wasze rady;) dodam ze mam 20 lat;)

Gość blackcat
dermatolog Ci nic nie poradzi (jeśli przy tabsach sie nie "świeciłaś" to najwyżej zaleci ponowne branie hormonów). Jak poczytasz forum to się dowiesz że wiekszość kobiet ma ten sam problem - zwłaszcza te co maja tłustą lub mieszaną cere :o Ja od lat myję włosy codzień a w ciągu dnia co pare godzin poprawiam makijaż pudrem matującym ;)

Gość Pinezka......
oczywiscie ze to skutek odstawienia tabletek bedziesz miaala coraz wiekszy łojotok no i moga pojawić sie pryszcze też to przeszłam