Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

CESARKA NA ŻYCZENIE - KRAKÓW

Polecane posty

Gość kuhja
no a co z Ujastkiem? Tam nie robią, może któraś wie jak to załatwić. Przecież musi być miejsce w Krakowie gdzie robią "takie" cesarki!

Gość owca z bananowca
sprawdzcie klinike Esculap w Bielsku(watek o niej jest na kafeterii).Gdyby nie to,ze jestem z Wwy to bym tam jechała na cc a nie stresowała sie teraz.mam termin porodu za 3tygodnie

Gość kuhja
DZIEKI! wiem o Bielsku! ale kurka! Kraków jest dużym miastem musi być i tu możliwość, nie chce się stresować tym, że akcja zacznie się przed terminem i wyląduję w najbliższym szpitalu gdzie będę musiała rodzic sn.!

Gość inn__
Ale naprawde nie mozna tego zrobic w Krakowie? Jak to jest z tym Ujastkiem? Do kogo mozna byloby isc i czy konieczne sa wczesniejsze wizyty?

Gość kuhja
no też tak myślę, że musi się dać

Gość mamamam27
ujastek napewno - nie wiem jak ale na bank można bo obiło mi sie o uszy na patologii jak leżałam- najlepiej mieć lekarza który tam pracuje

Gość kuhja
o!!! to super! dzięki! ja mam stamtąd lekarza - pogadam z nim

Gość inn__
Kurcze, a jesli się nie ma stamtąd lekarza...problem w tym, ze mieszkam 100 km od Krakowa. prosze, poradzcie czy wystarczy pod koniec kilka razy pojechac czy nie ma kogos z kim mozna byloby porozmawiac otwarcie..

Gość inn__
Kuhja, moze dalabys cynka jak porozmawiasz z lekarzem.. co Ci powiedzial..bede wdzieczna

Gość mamama27
ja mieszkam 50 km od Krk w strone Bielska i u mnie przyjmuje lekarka która tam pracuje tzn na ujastku - choć niewiem jak jest z cc u niej - ja naszczęscie miałam wskazania - synek był pośladkowo i od ręki cc mi zrobiła ona osobiście

Gość kuhja
ok, dam znać ale to pewnie dopiero w grudniu, na najbliższej wizycie raczej jeszcze nie będę poruszała tego tematu inn_ a skąd Ty jesteś? ponoć w Bielsku i Katowicach nie ma kłopotu, tam są prywatne kliniki, które w ofercie mają cc

Gość Moim zdaniem, tutaj największy
Kochana, nikt Ci tutaj tego nie napisze, to jest za duże ryzyko. Myślisz, ze ktoś w necie napisze z nazwiskiem i stawkami? Jak wczesna jest ciąża u Ciebie?

Gość inn__
A czy na priv ktoś dałby cynka??? Bardzo prosze, juz zaczynam byc zdesperowana... innga@poczta.onet.pl Bede wdzięczna..

Gość musiz po porstu
chodzić do lekarz z Ujstka, przynajmniej trzeci trymestr, nie masz innego wyjścia, inaczej niczego ci nie zagwarantuje nikt, nawet za kasę, a tak, jesteś jego pacjentką, zawsze może coś powiedzieć, ze widział jakieś wskazania, bo coś tam w którymś tygodniu się stało. Tak z ulicy to nie wiem jak skorumpowany by musiał być, żeby się odważyć, a tam lekarze są naprawdę spoko, szukają choćby najmniejszej przyczyny do cc, taki ordynator jest na przykład.

Gość marti111
Myślę, że cesarka w Krakowie w żadnym państwowym szpitalu nie jest problemem, wystarczy tylko mieć dojście do lekarza, a najlepiej żeby się dogadać z lekarzem do którego się chodzi od początku ciązy i umówić termin,a t.zw. "wskazania lekarskie" do cesarki same się wtedy znajdą.;) Mam umowioną cesarkę w szpitalu i nie miałam z tym większych problemów. Co prawda mam ją z powodów okulistycznych po części a po części na życzenie, ale gdyby nawet nie ten powód, to też nie byłoby większego problemu. Lekarz musi tylko później wpisać cokolwiek we wskazaniach lekarskich , ale taka jest prawda że może napisać tam cokolwiek że np. dziecko było źle ułożone i nikt tego potem nie sprawdzi. ;)