Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana8787

Ciąża?

Polecane posty

Gość zdesperowana8787

Zakladam nowy topic, potrzebuje pomocy bo nie wiem czy to urojenie czy naprawde mam sie czym martwic. - Stosunek odbyl sie 4 dnia cyklu, - zatem powinny to byc dni nieplodne (no ale roznie to bywa z naszymi organizmami, owulacja potrafi sie nieco przesunac, tymbardziej gdy ma sie nieregularne cykle), - do wytrysku nie doszlo we mnie, dopiero po jakims czasie poza mna. - na drugi dzien tj mialam to wczesniej zaplanowane zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne po pol rocznej przerwie, niestety musialam przerwac ich branie po 4 dniach ( wiem zaburzylam cala gospodarke hormonalna, ale musialam) - robilam test po 12 dniach po stosunku -negatywny - z odstawienia dostalam okres, 2 dni obfite i 2 dni skąpe - po 25 dniu dostalam kolejny okres identyczny( przez 2 dni z bolu nie moglam normalnie funkcjonowac), dotychczas byly to 4 dni obfite i 2 skape, moze powodem takich zmian sa te 4 tabletki? Prosze pomozcie co myslicie o tej sytuacji... Jakie jest prawdopodobienstwo, ze moge byc w ciazy? Czy tabletki nie wplynely na przebieg okresu?

Gość zdesperowana8787
bo obfite krwawienia nie wystepuja w ciazy? tyle sie naczytalam o kobietach majacych okres w c. do 3 miesiecy, ze az sama zaczelam sie zastanawiac czy mnie to nie dotyczy echh tylko jak w tej c. plamienia wygladaja?:)

Gość o matko769876
dziewczyny jeśli podjęłyście decyzję o współzyciu to warto poczytać trochę o zapłodnieniach, testach, objawach, implantacjach a przede wszystkim o zabespieczeniu!!!! każdego dnia czytam milion pytań "czy jestem w ciąży bo mnie mdli?' naprawdę wiedza ułatwia życie i wcale nie boli i eliminuje stres

Gość zdesperowana8787
hmmm wiec czemu czytasz tresci tematow, skoro od nich Cie mdli? Wiekszosc dziewczyn zapewne popelnilo pierwszy raz ta glupote i po terazniejszych przezyciach wyciagnie jakies wnioski ;] Zalozylam temat, przedstawilam swa historie i czekam na sensowne odpowiedzi od osob ktore maja cos do powiedzenia w tej sprawie :)

Gość kobietazdosw
Zadne prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy na 100%

Gość zdesperowana8787
doszly mi jeszcze mdlosci :( echh chyba ktos musi mi puknac w glowke i to wybic :)

Gość zdesperowana8787
moze mi ktos pomoc czy mdlosci i nieprzyjemny zapach z ust moga byc objawem ciazy w moim przypadku?:(

Gość zdesperowana8787
boshe dziewczyny w mojej krwi znajduja sie takie jakby czerwone nitki coz one moga oznaczac? blagam o pomoc

Gość ciaza
jak to juz jedna na tym forum napisala i chyba w innym temacie zalozonym przez ciebie: rozloz nogi przyłóż ci**e do monitora i moze ktos ci napisa :|:|:|

Gość zdesperowana8787
zaraz tak wlasnie zrobie hehe ;d nie kumam Was lasek skoro tak Was wkurzaja takie tematy to nie czytajcie ich echh ale macie problem ;d

Gość haloo
no ale ty nie widzisz ze nikt ci nie jest wstanie na to pytanie odpowiediec, jedynie ginekolog a sie uczepilam i po 10 razy bedzie pytac czy jestes w ciazy, le razy ma ci ktos napisac ze nie jestes zebys w koncu dala spokoj?