Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stereoliizanna

Dziwczyny BLAGAM POMOZCIE!! COś sie mi dzieje!!!!!!!!

Polecane posty

Gość stereoliizanna

mialam pare stotunków normalnie w prezerwatywie [przed okresem (mozliwe zebym w ciazy byla?? ) Ale Okres dostałam normalnie 14.11. i tego samego dnia zaczełam przyjmować tabletki anty novynette zażyłam ich tylko 5 bo stwierdzilam ze jednak nie chce Nastepnego dnia pojechalam do dermatologa przepisalm mi tabletki : metronidazol_mnie na tradzik ale on jest tez stosowany przy m.in.bakteryjnym zapaleniu pochwy.... No i zażylam go 2dnia po odstawieniu tabletek anty i wczoraj i przedwczoraj coś zaczeło ze mnie "cieknąc" nie dużo ale troche pare plamien ciemno-czerwonych Dzis już wiecej bo od samego rano ciemno czerwono -brazowa wydzielina nie wiem co to jest?? i przede wszystkim dlaczego mi tak cieknie?? Możliwe że przez odstawienie tabletek?? Czy może w ciązy jestem??choć okres mialam normalnie......Czy może przez te tableki teraz?? Blagam was moze cos wiecie??

Gość stereoliizanna
Najlepsze jest to że teraz patrze a razem z krwią wyszła mi końcówka prezerwatywt (??!!!??!! ) No normalnie padne. Musieliśmy sie pewnie kochac wtedy gdy tabletki mialam i wtedy zostala końcówka bo wcześniej nawet jakby to by mi z okresem wyszło przecież a nie teraz dopiero nie?? No i mam to krwawienie cieeemno czerwone i wyszła mi ta koncowka to normalnie ze on sie we mnie spuścił i teraz czy mogę buc w ciązy??

Gość Dziewczyny pomozecie mi

Gość stereoliizanna

Gość nie wiesz czy wiesz
Wiesz, wynaleziono już testy ciążowe...