Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyny pomozecie mi

szyyybka pilka!! Bo jak tam nie chcecie to moze tutaj......

Polecane posty

Gość Dziewczyny pomozecie mi

Okres dostalam regularnie pierwszego dnia @ zaczelam zazywac tabletki anty ale jednak zrezygnowalam z nich po 5ciu dnia ale tym czasie 4dnia mialam stosunek prezerwatywa pękla i plemniki sie we mnie wylaly:/ teraz odstawilam jak pisalam po 5ciu dniach tabletki gdyz zazywam inne na cos innego i od 3 dni mam plamienia znaczy dziś to juz wiecej niż plamienia :/ taka ciemno czerwona:/ Czy to tylko reakcja na odstawienie tabletek czy tez moge być w ciązy po tym sexie w 4 dzien???

Gość tak możesz
spadaj z tym kolejnym tematem o tym samym, zrób test do cholery i się uspokój ! wszyscy tu jesteśmy jasnowidzami i ginekologami, przyłóż cipe do monitora to zajrzę i sprawdzę, czy jesteś w ciąży jesteś naprawdę tak głupia czy udajesz ???

Gość ja tak miałam i zaszłam
po odstawieniu anty bardzo łatwo zajść, na pewno jesteś w ciąży

Gość nie kłam
taaa, a na innym temacie piszesz, że to było przed okresem, a okres dostałaś 14.11 czyli 8 dni temu...

Gość kłamiesz
mialam pare stotunków normalnie w prezerwatywie [przed okresem (mozliwe zebym w ciazy byla?? ) Ale Okres dostałam normalnie 14.11. i tego samego dnia zaczełam przyjmować tabletki anty novynette zażyłam ich tylko 5 bo stwierdzilam ze jednak nie chce Nastepnego dnia pojechalam do dermatologa przepisalm mi tabletki : metronidazol_mnie na tradzik ale on jest tez stosowany przy m.in.bakteryjnym zapaleniu pochwy.... No i zażylam go 2dnia po odstawieniu tabletek anty i wczoraj i przedwczoraj coś zaczeło ze mnie "cieknąc" nie dużo ale troche pare plamien ciemno-czerwonych Dzis już wiecej bo od samego rano ciemno czerwono -brazowa wydzielina nie wiem co to jest?? i przede wszystkim dlaczego mi tak cieknie?? Możliwe że przez odstawienie tabletek?? Czy może w ciązy jestem??choć okres mialam normalnie......Czy może przez te tableki teraz?? Blagam was moze cos wiecie?? Najlepsze jest to że teraz patrze a razem z krwią wyszła mi końcówka prezerwatywt (??!!!??!! ) No normalnie padne. Musieliśmy sie pewnie kochac wtedy gdy tabletki mialam i wtedy zostala końcówka bo wcześniej nawet jakby to by mi z okresem wyszło przecież a nie teraz dopiero nie?? No i mam to krwawienie cieeemno czerwone i wyszła mi ta koncowka to normalnie ze on sie we mnie spuścił i teraz czy mogę buc w ciązy??

Gość ja tak zaszłam
gin mi specjalnie zapisał tabsy, żebym po odstawieniu łatwiej zaszła i od razu się udało !!!

Gość ona0.0
Nie nie jestes w ciazy, po przerwaniu tabletek nie wazne w ktorym dniu cyklu wystepuje okres, ja przerywalam w trackcie cyklu. to plamienie to w pewnym stopniu okres.

Gość Nie klamie..
Przed okresem mialam stosunek ale pozniej okres dostalam tabsy bralam i 4 dnia @ mialam stosunek a na 6 dzien juz tabletek nie bralam i teraz jest 8 dzien i mam te plamienia dzis przypominające okres......... O to mi chodzi

Gość efrodyta
a ile ty masz lat? bo z towich wypowiedzi wynika ze nie wqiecej niz 15 :| jak to mozna wziac tylko 5 tablete i tak sobie poprostu odstawic czy ty normalna jestes? hormonami sie bawisz? bedziesz keidys chciala zajsc w ciaze sie nie zdziw ze od tej zabawy bedziesz miec problemy zycze powodzenia i rozumu na przyszlosc