Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witek334

moj syn urodził się dokładnie w dniu urodzin mojego najlepszego przyjaciela

Polecane posty

Gość witek334

czy to przypadek czy przeznaczenie?przeciez porodu nie idzie zaplanowac, tym bardziej, ze to był porod przedwczesny i zona była przekonana, ze urodzi miesiac pozniej

Gość witek334
jako ciekawostke dodam, ze ten przyjaciel ..nie zyje, zginął młodo w wypadku samochodowym...a syn urodził sie rok po jego śmierci

Gość witek334
nikt nic sie nie wypowie?

Gość madzia prawie janiak
Jeśli wierzyszw reinkarnację... to byc może Twój syn jest kolejnym wcieleniem Twojego przyjaciela :) Z pewnością tak jest... w takie przypadki nie wierzę..:)

Gość tak mało wiemy
o ludzkiej duszy... dokąd idzie i co się z nią dzieje, co to jest tak właściwie. Ja bym się cieszyła z takiego obrotu rzeczy. Przynajmniej przyjaciel na zawsze zostanie w Waszej pamięci.

Gość witek334
hehe ciekawe, ale nie wierze w reinkarnacje, jestem katolikiem

Gość witek334
włąsnie, o to chodzi..kazde urodziny naszego syna, beda przypominały nam o jego urodzinach, choc on juz nie zyje..dziwne to wszystko

gratuleje Wam syna !!! uwazam ze to przypadek....a moze faktycznie cos w tym jest...nie wiadomo co sie dzieje po tej 2 stronie.....ciekawe czy Wasz syn bedzie w czyms Wam przypominal przyjaciela

owszem niewiadomo co się dzieje po 2 stronie... ale jeśli istnieje coś takiego jak reinkartnacja to z pewnością nie polega to na rodzeniu się tego samego dni, bo to dla mnie banał i przypadek. Przecież data to tylko przypadkowe miejsce ziemi w jej obiegu do około słońca. Sprawy wyższe nie zajmują się datami, liczbami czy prędkością po orbicie. A jeśli już tak bardzo chcesz wierzyć w reinkarnację w tak dosłowny sposób to twój przyjaciel chyba raczej powinien wejść w dziecko poczęte w chwili jego smierci, prawa???? hehehe Nie sądzmy niebios ziemskimi kryteriami.

Gość witek334
cartman tak nie mozna mieszac spraw z tamtego swiata z tymi, ale oni moga miec taka moc, ze maja na nasze zycie wpływ, przeciez nic ich nie ogranicza juz. Poza tym prosiłem go o jakis znak, ze jednak jest tam jakies zycie.. wiec moze..to jest znak

Gość ewqfre
ciekawe powiem szczerze, moze cos wtym jest?