Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatoom

ludzie są okrutni

Polecane posty

Gość Tatoom

mam 17lat nie umiem sie z większoscia ludzi dogadac w moim wieku .. zazwyczaj mają słabe poczucie humoru,naplucie na nauczyciela jest fest wypas śmieszne i objeżdzanie biednych,ktorzy np. nie maja pieniedzy na ubrania:/ dziewczyny w moim wieku wiekszosci puszczaja sie,tapetują,robią z siebie lampucery ,ale potem to ja jestem spostrzegana jako pustaczka bo nie rozumiem ich poczucia homoru.. chłopak ktory objezdza moja kolezanke nic do mnie nie mial dopoki sie za nia nie wstawiłam bo juz nie moglam tego wysłuchiwac,cały czas z jej krzywego nosza,z tego,ze jest niziutka itd. no i od tamtej pory cały czas do mnie lecą teksty " wiesz,ze wszyscy mają cie za pustaka?" " myślisz,ze jestes lepsza od nas? ze studia są tylko dla ciebie? " i takie tam rzeczy.. to jest w sumie jeden chłopak,ktory tak sie do mnie odzywa,ale ogolnie wiem,ze kolezanki w moim towarzystwie są strasznie fałszywe dlatego nie mam ochoty z nimi przebywac,a wtedy jestes spostrzegana jako dziwoląg.. po prostu chce byc normalna dziewczyna,ja juz nie wierze w to,ze człowiek jest taki jak dawniej,ze stanie w obronie drugiej osoby nawet gdyby to bylo niebezpieczne i naprawde czuje,ze to pokolenie przyniesie straszną przyszłosc.. dziwne ,ze z rodzina i niektorymi kolezankami ,ktore widac ,ze myślą przyszlosciowo i tez uwielbiaja sie powyglupiac mam dobry kontakt.. przeraza mnie to wszystko czuje sie taka niechciana,odrzucona...mam jeszcze ten problem,ze nie chce miec chlopaka,a jak sie do mnie przystawiaja to zaczynam po prostu chamsko sie odzywac i jestem postrzeagana jako "zimna suka" .. przepraszam,ale inaczej nie mogłam ..

hej gdy bylam w woim wieku to pamietam ludzie byli tacy sami.do dzis pamietam gdy ogata laska sie smiala z biednej dziewczynki,ktora miala straszne obchiachowe buty i spodnie pamietam teksty skad kupilam taki plaszcz(szmteks) i wogole ze beznadzieja z tego szmateksu sie ubieram pamietam jakie teksty slyszalam i pamietam jak pierwszy raz sie odgryzlam":D:D:D:D" i aie bylo zdziwienie nie martw sie tymi tepakami oni sie czuja niedwartosciowani są zakompleksienie powiedz im"leczysz swoje kompleksy czyims kosztem" psychologia mowi,ze nasmiewanie sie ze slabszych to dowod na istenienie wielkich kompleksow,na ciezkie dziecinstwo itd

mozesz sypnac chamski tekst,wtedy sie odczepią "pustaki to ty bedziesz gląbie na budowie nosic,tak jak twoj stary,zreszta do niczego sie innego nie nadajesz.czeka cie budowa,i czarne specjale(piwo) i pety ruskie jing-ling" :P:P:P

Gość Tatoom
ale chłopak moze miec do dziewczyny ? zupelnie nic.. nie ma o co byc zazdrosnym bo on nie wyzywa mnie ze względu na ubraia,czy tez dobrobyt . Zarzuca mi ,ze mam sie za lepszą bo po prostu jak on do mnie wyskakuje z tekstami,ale z ciebie pustak to ja mu odpowiadam " tak wiem jestem straszną kretynką ,pustaczką i źle mi z tym " to jest oczywiście ironia i to go tak drażni.. kurcze chyba zaraz wkleje tu moja rozmowe z nim :P

Gość Tatoom
hehe:D ale ja juz mu wywijałam chamskimi tekstami i to pogorszylo sytuacje bo potrafil sie wydrzec na mnie " zamknij ten swój koński ryj" itd. ... a zaraz podchodzi i sie chce ze mną śmiac z kogos itd. nie rozumiem go.. potem pisze do mnie,ze dla mnie on i tak jest tym 1 na 100 nie zrozumialam o co chodzi.. potem napisalam do niego,ze go szczerze nienawidze to mi skopiowal to i przeslal wraz z tym jak mnie zapisal na gg a zapisal mnie ALeksandra :* ... a przeciez tak mnie obraża. nie rozumiem go.on jest psychiczny

Gość Tatoom
haha z tymi żebami to nie wypali :D mam aparat ortodontyczny :D ale zdejmuja mi go za miesiac dopiero :D heheh

Gość całowicie czarny kot
ludzie okrutni to ludzie głupi i ubodzy wewnętrznie czasem trzeba być ponad to a czasem jak cie przycisnie - trzeba odszczeknąć zazwyczaj takie osoby co to duzo gadaja - niewiele robia

Gość Tatoom
on jest bardzo specyficzną osobą ... nie bede umiala go znisc bo dla niego żaden wstyd kiedy dziewczyna go objedzie juz nieraz to robiły.. ale dla mnie jest wstydem ,kiedy przy ludziach krzyknie do mnie zamknij ten swoj krzywy ryj itd. przeciez to jest strasznie chamskie chyba nie wytrzymam i mu płaskiego strzele;/ a ostatnio juz byłam temu bliska.. boje sie jego rekacji wydaje mi sie,ze by mi oddał,a wtedy rozpętalaby sie wojna bo ja sobie nie dam o dfaceta jeszcze : |