Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chani_87

Pomóżcie, proszę! medycyna pracy - Gdańsk

Polecane posty

Gość Chani_87

Słuchajcie, potrzebuję podpisu od lekarza medycyny pracy w książeczce - polećcie mi jakiegoś, który nie będzie zlecał tysiąca niepotrzebnych badań :(. Jak się spytałam w przychodni na Wałowej to pani rejestratorka się rozgadała, że morfologie trzeba zrobić, i mocz i rentgen płuc i razem z podpisem od lekarza to mi wyjdzie jakieś 150 zł. Ja nie mam tyle kasy, już 62 zł na badanie na shigelle i salmonellę było dla mnie sporym wydatkiem :((. Znacie może jakiegoś lekarza, który podpisze mi książeczkę tylko na podstawie badań kału?

Gość Marysia223
Wątpię żeby udało Ci sie znaleźć takiego lekarza. Z tego co słyszałam to bardzo mili i kontaktowi lekarze medycyny pracy są w Centrum Medycznym Kardiotel. Więc moze do nich się zgłoś?jak byś się zdecydował to tutaj http://www.kardiotel.pl/medycyna-pracy/lekarz-medycyny-pracy-gdansk masz więcej informacji. A takir badanie, profilaktycznie, raz na jakiś czas Ci sie przydają.

Gość gość
Widzę że nie tylko ja mogę polecić www.medycynapracygdansk.pl Pani jest bardzo miło i uprzejma. Szczerze polecam.

Gość gość
medycynapracygdansk.pl

Gość gość
Również polecam www.lekarze-specjalisci.pl. Zawsze jak tylko zajdzie taka potrzeba, najpierw udaje się do nich. Myślę, że spokojnie znajdziesz tam swojego specjalistę. Pozdrawiam :)