Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie proszeee

Gorączka w nocy a w ciągu dnia wszystko ok co sie dzieje???

Polecane posty

Gość pilnie proszeee

!0 miesieczna córcia wczoraj goraczkowała w nocy (38) i dzis znowu czuje ze zaczyna ja rozpalac...

to dlaczego nie pojdziesz z nią do lekarza? daj panadol czy tam nurofen czy to na co corcia idzie i zabierz ja do lekarza! goraczka ma to do siebie ze zazwyczaj pojawia sie wieczorem, popoludniami, w nocy. nad ranem organizm jest najbardziej wypoczety i walczy z infekcjami i stanami zapalnymi wiec gorączki nie ma pozatym powiem ci ze dzieci najbardziej lubia chorowac w weekendy swieta i dni wolne od pracy :) Przynajmniej moje tak mają.

10 miesieczna??? moj mial tak wlasnie niedawno identycznie,w nocy goraczka,a wdzien nie i nadal nie wiem co to bylo. na poczatek stawialam na zeby,ale ma juz 8,wiec trzonowe chyba jeszcze nie,a pozniej doszlam do w niosku ze go brzuszek bolal,bo plakal jeszcze i moze z tego?

Gość pilnie proszeee
Mamani no właśnie zaczeła wczoraj a wczoraj był piątek dziś i jutro musimy jakoś przesiedzieć w domu... zawsze coś sie dzieje przed weekendem :o może to 3-dniowka??

no wląsnie a nie zeby? patrzyklas jej do buzi czy nic tam sie nie bedzie przebijalo?

podziwiam was. ja jestem panikara i nie czekalabym tylko odrazu przychodnie calodobową bym owiedziła.