Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek34738

Może on nie chce ze mną brac ślubu pomóżcie??

Polecane posty

Gość smutasek34738

Witam was wszystkie....jesteśmy razem ze sobą 4 lata mamy dziecko.....ja bardzo bym chciała mieć ślub kościelny a on nie chce :( jego argument bo nie chce iść do kościoła.......on doskonale wie że ja bardzo tego pragne.....ale znowu nie stać mnie na ślub kościelny :( rodzice nie pomogą bo nie są wstanie:( więc lipa....ja myślałam że najpierw weźmiemy ślub cywilny(on chce przynajmniej tak mówi) a po skończeniu studi wezmiemy ślub kościelny.....to jak się go pytam żebyąmy może się zastanowili kiedy to byłoby no to on mówi że dobra i temat się urywa.......przykro

Gość ślub kościelny
nie jest taki drogi, więc to nie jest argument. Droga jest całą oprawa pt. sukienka i przede wszystkim wesele, ale one nie są konieczne. Jeśli partner nie chce ślubu kościelnego, możecie wziąć jednostronny. W kościele. A jeśli w ogóle nie chce ślubu.. coż, nie możesz go zmusić. Tylko trzeba było myśleć o tym wcześniej..

Gość bbbbbbbbbbbbbb
"studi" ...

Gość catherinaa
:-( no to smutne. ale nie mzusisz go do tego. mozesz jedyni z nim na spkojnie probowac rozmawiac. ale dobrze poprzedniczka powiedziala. ze mozna bylo myslec o tym wczesniej

Gość Ślub koscielny zamknie się
w granicach 200 zł. A nawet mniej.

Gość u mnie w kosciele
ślub kosztuje 1000 zł a nie 200!

i po co go zmuszasz? :-O Przeciez to hipokryzja. Chcesz zyc wedlug Kosciola, a dziecko samo sie zrobilo? Czyli jedna prawa Koscielne Ci zwisaja? Albo sie jest katolikiem, albo nie. :-O Osobiscie jestem ateistka i za zadne skarby nie dalabym sie zaciagac do oltarza, mowy nie ma. :-O