Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janudenata

czy to koniec naszej znajomości? bo mu opadł...?

Polecane posty

Gość janudenata

Dwa miesiące temu poznałam chlopaka. Początkowo było super, widać było że jest mną zauroczony. Codziennie pisał smsy rano, wieczorem i w ciągu dnia, rozmawialismy na gg, proponował często spotkania...aż do minionej soboty. Bylismy u mnie w mieszkaniu, zaczęlismy się calować i wylądowaliśmy w łóżku. No i klapa, jemu szybko opadł i do niczego nie doszło. Powiedziałam, ze nic się nie stało, że pewnie zmęczony i ze każdemu sie może zdarzyć . I od tamtego wieczoru wszystko się zmieniło. Nie pisze smsów do mnie, jedynie jak ja napiszę to odpisuje, jego smsy nie są już takie ciepłe jak wcześniej, na gg go ciągle nie ma, a jak zapytałam czy się zobaczymy w niedzielę, to odpowiedział ze "ma nadzieję" i zaznaczył że ma dużo pracy. Czuję jakieś oziębienie naszych kontaktów. Czy to może wynikać z tego co się stało w tamtą sobotę? Nie wiem jak się zachować, czy nalegac na kontakt, czy odpuścić sobie i zobaczyć czy mu zalezy...

Gość janudenata
próbowalam ale nie przynosilo skutku...

Gość janudenata
23

Gość jest a co trzeba
fajna historyjka moze sie zestresował?

Gość janudenata
Nie był moim pierwszym ani ja jego... Dla mnie nic się nie stało, ale boję się że on to tak przeżywa ze się wstydzi teraz ze mną spotkać

Gość janudenata
z Kujaw, a jakie to ma znaczenie?

jemu jest po prostu głupio.. no bo jak taki maczo..wyrwal laske poszedl z nia do lozka i mu opadl...

Gość ekllerka
hahhahahah ej poco ci taki facet ktoemu nawet nie staje przy tobie? :D znajdź sobie lepszego

Gość janudenata
love666---> w takim razie jak mam mu wytłumaczyć, że dla mnie to nie ma znaczenia i ze przecież można sprobowac jeszcze raz?

Gość janudenata
Tak sobie mysle ze moza za szybko wspomnialam o tym jak bardzo lubie kiedy bawi sie ze mna analnie moj owczarek podhalanski. Moze to go speszylo?

Gość sobie znajdź faceta a jemu
zaproponuj mleko z gipsem, jeśli chcesz dalej ciągnąć znajomość, kup zestaw wibratorów. Oczywiście jeszcze nie wszystko stracone, możesz jeszcze przetestować długość i sprawność języka, miano pisdoliza też jest niezłe i ci bachora nie zmajstruje

Gość janudenata
czegoś nie rozumiem...czy naprawdę to że facetowi raz nie wyszlo już go dyskwalifikuje, bo z niektórych wypowiedzi wnioskuje że tak

Gość janudenata
up czy naprawdę nikt nie przeżył podobnej sytuacji co ja?

Gość janudenata
faj, jakbys byl inteligentny to bys wiedzial ze z tym owczarkiem to byl podszyw

po prostu jego ego zostalo 'nadszarpniete' daj Mu chwile odpoczynku od siebie, niech przemysli, po prostu glupio mu ze nie mogl Ci dac tego czego sam pragnal, albo postaw go przed faktem dokonanym ze np jutro u Niego bedziesz o godzinie jakiejstam... kup czekoladki i idz jakby nic sie nie stalo i nakrecajcie sie powoli znow na siebie, nie wierze ze mu sie znudzilam bo mu opadl... najnormalniej w swiecie chlopak sie zawstydzil, kazdemu sie zdaza... :) dlugo sie znacie?

Gość janudenata
love666- znamy się 2 miesiące faj- nie chce próbowac z Tobą, tylko z NIM

Gość doswiadczona zyciem
fajny masz nick "janudenata" ad rem: za dużo tu dzieci więc ich nie pytaj więcej. udaj, że nic się nie stało... zaproponuj naste pone spotkanie poza ...łóżkiem. I powoli wrócicie do normy. Tego życzę.

Gość szkoda czasu daj se siana
nie kręcisz go jednak i tyle to by było na tyle

Gość ja mialam taka sytuacje
przespałam sie z chlopakiem, mieliśmy dobry kontakt smsowo-telefoniczny, przyjechal do mnie na weekend i ani razu nam nie wyszlo bo ciagle opadal. ale powiedzialam mu, ze to nie ma znaczenia. na pewno bylo mu przykro, ale nie stracilismy kontaktu, jestesmy para i juz zadnych problemow nie mamy :) moze to jednorazowe...