Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janudenata

czy to koniec naszej znajomości? bo mu opadł...?

Polecane posty

mysle ze odwiedziny u niego i male podloty typu pocalunki czy dotkniecia byly by w tej sytuacji na miejscu, dalabys mu do zrozumienia ze nadal jest dla Ciebie wazny, i mowie Ci czekoladki w serduszka z Milki wez, pomoga Ci dac Mu do zrozumienia zeby o tamtym zapomnial, nie gwarantuje ze sie od razu na Ciebie rzuci, ale moze jego wartosc tego straconego ego sie podniesie, sprobowac warto,jakby nie wykazywal zainteresowania, to wyjdz i nie pisz do niego... jak znam zycie sam przyjdzie, tylko przemysli..jak to facet

Gość janudenata
moze rzeczywiście go jutro odwiedzę...zresztą już kupiłam czekoladki, bo wiem ze lubi i pomyślałam że moze go jutro namowię na wizyte u mnie...ale lepiej chyba będzie jak pojade do niego, zeby mu sie moje mieszkanie nie kojarzyło z tym co sie stało

dokladnie, idz jak gdyby nigdy nic, czekoladki, buziak w policzek, mysle ze jak bedzie chcial pogadac to sam zacznie, inaczej nie namawiaj go na rozmowe o tym, poczatki sa rozne, pozniej moze byc rewelacyjnie, stres, chcial wypasc jak najlepiej, tak sie skupil ze mu opadl, to normalne co u drugiego faceta, tymbardziej jak mu sie kobieta bardzo podoba :)

Gość pawciooooo
koniecznie chcecie żeby dziewczyna się zbłaźniła :D

Gość janudenata
dlaczego mialabym sie zblaznić? i czym? tym ze go odwiedzę?

zadne zblaznienie, kobieta wezmie sprawe w swoje rece, zalatwi to po mesku, przeciez wszystko sie kreci wokol tej milosci to czemu jej nie dopomoc :) szczesciu trzeba pomoc..

odwiedzenie faceta na ktorym Jej zalezy to nie zblaznienie, to po 1, a po 2 ktos musi wyjsc problemu naprzeciw

Gość MI BY WYSTARCZYLO
Dwa miesiące temu poznałam chlopaka. do minionej soboty. Bylismy u mnie w mieszkaniu, zaczęlismy się calować i wylądowaliśmy w łóżku. DLA MNIE WYSTARCZY

Gość pawciooooo
ale chyba widac jasno i wyraznie ze on tego nie chce :D moze juz inną podrywa :D ale zrobisz jak zechcesz powodzenia :D:D

Gość janudenata
do MI BY WYTARCZYLO---> jesli uwazal ze za wczesnie jest na lozko, to po cholere w ogole zaczynal ze sie ze mna kochac i w dodatku mial ze soba prezerwatywy?

nie chce? on sie wstydzi bo mu opadl.. kazdy facet ktory zle wypada w oczach kobiety to najchetniej by sie zapadl na wieki pod ziemie, a jeszcze jesli chodzi o meskie genitalia to juz wogole, a tak, autorka topiku, pojdzie, odwiedzi kulturalnie z czekoladkami, wyczai jaka sytuacja, czy cos bedzie jeszcze z tego czy nie i podejmie odpowiednie kroki, jak wyczuje ze chcial Ja nieladnie 'przeleciec" to zapewne da se spokuj, bo nie wierze ze jest naiwna a jesli chlopak zainicjuje cokolwiek to mysle ze bedzie dobrze miedzy nimi :)

janudenata- chlopak sie zawstydzil, dlatego Cie unika, wierz mi, znam to :) juz to kiedys przerabialam

Gość janudenata
love666- dzieki za porady, podnosisz mnie na duchu...strasznie mi zalezy na Nim

nie ma za co, nie dziekuj :) idz jutro naprawde to dobry sposob na wyczucie sytuacji, pozniej to juz samo sie potoczy, ja tak zrobilam, facetowi opadl, odwiedzilam go nawet bal sie spojrzec w oczy, czekoladki, film i jakos tak wyszlo ze na temat zeszlismy, szybka rozmowa ze nic sie nie stalo, a pozniej to juz samo sie potoczylo, juz dzis nie jestesmy ze soba ale mamy kontakt :) koniecznie daj znac jak Ci poszlo:) trzymam kciuki :)

a jesli Jemu zalezy na Tobie, tak jak Tobie na Nim, co zreszta wyczujesz na pierwszym spotkaniu jakie bedzie mialo miejsce, to wszystko potoczy sie dobrze:)

Gość janudenata
juz postanowilam:) jutro go odwiedze:)

Gość nastussskaaa
i koniecznie napisz jak zareagował!

to ja czekam na relacje :) w poniedzialek po pracy tu zajze bo jutro do szkoly jade ;/

z laska 23 letnia mial do czynienia i mu opadl???? A co bedzie w wieku 40 lat.....mnie zawsze stoi i stac bedzie!!!!!!A juz przy 20 stkach to normalnie masakra!:)

Gość aliosza 22
Ja miałem kiedyś podobnie. Najpierw długa znajomośc sms-gg, potem pierwsze spotkanie jeszcze takie bez seksu a potem drugie juz w konkretnym celu i... klapa zupelna. Cała noc razem w łóżku a u mnie nic... kolejne spotkanie i to samo i kolejne.... dopiero gdzies po 2 miesiącach wyszło 1 raz. Miała do mnie dziewczyna cierpliwosc. Jestesmy juz razem 5 lat i teraz ja musze mieć do niej cierpliwość :)

Gość janudenata
Prosiliście o relację, to opowiadam...Nie spotkaliśmy się:( Okazało się, że on ma wątliwości, bo nie może zapomnieć o swojej byłej. Poprosił mnie o czas, ale ja czuję że nic z tego już nie będzie;(((

jeśli faktycznie chodzi o jego byłą, to bedzie Cie porownywal na kazdym kroku z Nią.. dziwne tylko ze przez dwa miesiace nie mial oporow do Ciebie, skoro za ni a\' teskni\', a bylas w odwiedzinach tak jak planowalas? wiec juz nic nie rob, kobieta tajemnicza bardziej do siebie przyciaga, wiec badz tajemnicza i nic nie rob juz w tej sprawie, nie dzwon i traktuj go jak wszystkich innych kumpli, sam przylezie jak mu zalezy, a jesli nie to najwyrazniej nie wart Ciebie

Gość eeeeeeeeeee
a kiedy zerwał z byłą?

Gość babettte
Też jest ważne w jakim jesteście wieku?

Gość babettte
janudenata - jesteś jeszcze? mOże to nic straconego :(, napisz coś jeszcze

Gość Malwina22
Jak się pojawisz to ci cos opowiem :) uszy do gory

Gość Ciekawy temat up
Ciekawy temat

Gość Tez tak kiedyś miałam O

Gość koloboss