Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flircikowa

do osob które znają sie na kompach

Polecane posty

mam pytanie odnośnie power pointa. Robiłam dzisiaj prezentację i chciałabym wrzucic do niej muzykę, ale niestety kiedy odtwarzam muzyke prezentacja staje na pierwszym slajdzie. Co zrobić Bardzo prosze o pomoc

nie działa, muza lecie ale slajdy dalej nie ida:(Mozesz napsacpoklei jaie czynności mam wykonać, proszę:)

a wiec ....kliknij na gorze zakladke Pokaz- wyswietl pokaz...jak zadziala i na pierwszym sladzie zacznie grac kliknij prawym przejdz do slajdu (nie wskazujac ktory) kliknij ok :)

zrobiłam tak jak napisałeś i nic ja robię tak:żeby dodac muzę wstaw - filmy i dźwięki z pliku - ok. Wyskakuje komunikat w jaki sposób ma byc rozpoczynany dźwięk , klikam automatycznie. Na jednym slajdzie wyskakuje ,,głośniczek\'\'. nastepnie widok - pokaz slajdów. Muza gra ale slajy stoją w miejscu

no wiec pisalem ;)...jak juz leci to kliknij prawa myszka ..otworzy sie okienko kliknij "przejdz" - nawigator slajdow- przejdz do -.....i to wystarczy bedzie juz odtwarzac po kolei :)

to co pisałeś o tym przejdź- to wyświetlają mi się kolejno slajdy od 1 do 20 i nie wiem co robić :(

wroc do momenty gdy otwiera sie juz pelnoekranowy tryb z muza i pierwszym slajdem wtedy zrob krok po kroku to co napisalem wyzej....gdy tylko klikniesz prawym dzwiek zatrzyma sie wykonasz wszystkie dzialania i dzwiek powroci a slajdy zmieniac sie beda :)

Gość 0000000000000000000
też tak kiedyś miałam.... w 2003 nie da sie tak ustawić, żeby muzyka leciała przez cały projekt. da się tylko do każdego slajdu oddzielnie... ie miałam wyjścia, porozcinałam muykę na kwałki w jakimś tam programie i do kazdego slajdu wstawiłam tak, aby była w miarę ciągła. niestety w czasie przejścia się urywała na jakąś sekundę... ale lesze to niż projekt bez muzyki... nie ma to jak office 2007... :(

do 000000000__ no właśnie nie da sie juz wypruwam sobie flaki przy tej prezentacji i nic. Jeszcze raz spróbuje ale ciemno to widze

Gość 0000000000000000000
nie był, ale go przeniosłam, wstawiłam ponownie, wykonaam wszytskie twoje polecenia, a przełączanie slajdu ustawiłam na 5 sekund i nic...

Gość 0000000000000000000
powodzenia :)