Wika23 0 Napisano Listopad 22, 2008 Witam mam takie pytanie , biorę tabletki antykoncepcyjne pierwszy miesiąc ostatnia tabletkę wzięłam 3 dni temu i jeszcze nie zaczęło mi się krwawienie. wraz z partnerem współżyliśmy tego dnia czy jest możliwość że mogę teraz zajść w ciążę ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oddaj go spowrotem Napisano Listopad 22, 2008 jeśli sumiennie je brałaś według instrukcji, to nie ma możlwości ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika23 0 Napisano Listopad 22, 2008 Hm... sumiennie ... nie zawsze w tej godzinie co powinnam,ale raczej dużych odstępów czasowych nie było. Martwię się ponieważ czytałam że w pierwszym miesiącu brania tabletek nie można liczyć na 100% ich działanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania 1986 0 Napisano Listopad 22, 2008 powiem C itak - moja ginekolog powiedziała mi ze sa skuteczne po 1 pigułce, uprawiałam sex po jakis 24 h od pierwszej i w ciazy nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach