Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuleja roku

czy facetowi w kazyym wieku chce sie ognistego sexu?????

Polecane posty

Gość RIIIIIQ
to znaczy ze ona ciebie zdradzila? a wogole byla rozmowa o braku sexu wiec co sie stalo?

Gość RIIIIIQ
no to sie rozstancie i szukaj innej ale zs twoim olewackim i roszczeniowym podejsciem nie wiem czy znajdziesz

Gość wydaje mi sie
ze nie. Mam 43 lata, on 47; znamy sie od dwoch lat; poczatkowo jako przyjaciele, z czasem mozna by powiedziec-para. Bylismy ze soba w lozku, owszem, piescilismy sie, tzn. bardziej on mnie niz ja jego. Glupio mi mowic o tym, ale mam wrazenie, ze nie wszystko z nim jest w porzadku. Nie wyczuwam u niego wzwodu. Glupio mi go zapytac; on od 5 lat jest rozwiedziony i z tego co wiem nie byl w tym czasie z zadna kobieta; czy ta wstrzemiezliwosc mogla jakos wplynac na jego potencje; pytam powaznie, to nie sa zadne wyglupy; dziekuje za potencjalne rady;)

Gość RIIIIIQ
moze tu sie sprawdza regula ze narzad nieuzywany zanika? nie wiem ale moze byc tak ze faceci po 4à stce sa slabi a w stalych zwiazkach po prostu rutyna i slabosc w innych dziedzinach powoduja ze sa do niczego

Gość RIIIIIQ
, roszczeniowym napisalam, bo w sumie pisales ze , ona nic nie dawazla itp itd DKMG, ale zycze ci wszystkiego dobrego

Gość dziewczynabezperly
olać zdrajców :)

RIIIIIQ może to tak brzmiało ale to nie ja miałem roszczeniową postawę

Gość k i i m
moj facet juz ni moze :(

Gość ziiiikkkkzaaa
mysle ze faceci to niedojdy zyciowe wiecznie narzekaja nie potrafia utrzymac rodiny a potem jeszcze maja pretensje do swoich zon ze nie maja checi an takich dupkow