Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowłosa 24

MóJ facet nie garnie się do pracy

Polecane posty

Gość ANNNNN9
nawet jka dostanie w tylek to tyulko na jakis czas zacznie dziala c takie sytuacje sie powtarzaja wiesz mi

Gość glos rozsadku
polska jezyk, trudna jezyk :-)

Gość hrabia i len
brak honoru.no tak moze to wygladac z zewnatrz ale fajnie jest sie madrzyc nie znajac problemu,dobrze mowie jedna z druga?

Gość glos rozsadku
problem wcale nie musi byc glebszy, no chyba, ze masz na mysli glebokosc kieliszka ;-) to czy mowa tu o depresji czy o zwyklym lenistwie i wyciagnietych z domu wzorcach ocenic moze jedynie autorka (o ile potrafi) lub psycholog/psychiatra

Gość hrabia i len
ale teraz mowimy o depresji ,wiec wypowiedziec sie moze kazdy,pozwalam

Gość muiou
a po co pracowac ? Lepiej sie bawić i pić piwo . Praca to wyrwanie godzin z życiorysu

Gość ja tez z takim bylam
hrabia daruj sobie to wylewanie zali pelnych frustracji, taka osoba nie wraca dwa razy mocniejsza, a jesli juz to bardzo rzadko, widac ile w tobie jest agresji i zalu. Wez sie za siebie czlowieku i tyle mam do powiedzenia w Twoim temacie. A co do autorki i jej zwiazku to powtarzam jeszcze raz, bedziesz kiedys plakac ze sie z nim zwiazalas, bedziesz musiala miec spodnie w tym zwiazku i ciagle znosic jego stany depresyjne, jego poszukiwania pracy i gadanie, ze ta praca jest dla niego za kiepska, a w tamtej to go nie chca i tak w kolko

Gość muiou
ja nie mam zamiaru bronić jej faceta , bo nie wiem jaki jest , ale znam życie i wiem ze nie każdy co nie pracuje to leń , niektórzy mają zwyczajnie problemy psychiczne. Innej mozliwosci nie ma . Chyba znacie problemy na przyklad britney spears .

Gość hrabia i len
Wez sie za siebie czlowieku i tyle mam do powiedzenia w Twoim temacie ohohooh tos powiedziala.tyle co i nic ale juz nie bede bluzgal bo na takich polaczkow z dupy szkoda klawiatury. ale tak dla twej wiadomosci to zamierzam to zrobic mimo problemow nie tylko psychicznych ale takze zdrowotnych.widzisz,czlowiek gdy juz czuje ze ma sile cos go jednak mimo wszystko powstrzymuje.zdrowie z lekka szwankuje,efekt siedzenia przed komputerkiem odbil sie czkawka.ok,moglem od razu isc do lekarza zamiast uciekac od swiata w ten nierealny swiat ale lekarzom nie wierze po prostu.w przypadku leczenia na tzw glowe tymbardziej nie.trzeba sobie pomoc samemu w takiej sytuacji,a pozniej wypic to piwo w postaci chorob ktore samemu sie nawazylo.ja je etraz pije,czekam az wypije i atakuje.troche stracilem ale nie moge pozwolic sobie na wieksza strate czasu.

Gość ja tez z takim bylam
wiesz co hrabia i wlasnie to jest najwiekszy blad jaki popelniasz "lekarzom nie wierze" co ty jestes baba z XIX wiecznej wsi? uwierz mi, ze psycholog moze duzo pomoc nawet nie wiesz jak duzo. Niedlugo zaczniesz gadac, ze nigdy do szpitala nie pojdziesz bo w szpitalu to ludzie umieraja:O

Gość bcbcv
ja sie budze po kilka razy w nocy i mi dzwoni cały czaś w głowie i szumi w uszach cały dzień i całą noc . Od jakiegoś roku . JEstem w tak złym stanie , ze nawet nie próbuje isc do pracy . LEkarze nie wiedzą co mi jest

Gość bcbcv
zgadzam sie lekarze to konowały nie potrafia leczyc nawet zwyklej grypy , a co dopiero nie ma lekarstwa na HIV czy cos powazniejzego .

Gość hrabia i len
kobieto,ja o lekarzach moge ksiazke napisac.mam juz ich po dziurki w nosie.moj ostatni rok jest wyjety z zyciorysu.nie chce ich znac po prostu.

Gość hrabia i len
mi szumialo to mi laryngolog(dodam ze bardzo chamski) wyplukal ucho i bylo lepiej.moze woda ci wpadla? ;p