Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaShire

Wózek firmy ADBOR-klęska

Polecane posty

Gość MartaShire

W lipcu kupiliśmy wózek tej firmy.Bardzo nam go zalecano kosztował 745zł za tą cenę powinien się sprawdzić.Niestety już w pierwszych dniach użytkowania pojawiły się kłopoty.Wciąż spadały koła,zawsze w niespodziewanej chwili.Często na jezdni-nie wiele prosić trzeba o wypadek.W sklepach,na chodniku dosłownie wszędzie.Bałam się sama wychodzić z synkiem nawet na spacer.Wózek był już nawet u mechanika,który jak zobaczył jego zawieszenie załamał się.Diagnoza:starte zawieszenie,nie trzyma kół,dlatego spadają. W dodatku jeszcze wydaje okrutny pisk przy kołach,nie pomogło nawet smarowanie.Miał posłużyć do wiosny 2009,ale do Świąt zamierzmy zakupić nowy firmy X-lander X1 ma wszystko co potrzeba.A my czekamy na odpowiedz od firmy Adbor-na cud nie liczymy,nie zdziwi nas,gdy zostaniemy z wadliwym wózkiem okrytym pajęczyną.A cóż zawieszenie nie można kupić:(Ogólnie nie polecam wózków ich firmy choć mają pasy itd.,ale jako spacerówka są ociężałe,problem ze skręcaniem trzeba nieźle się wysilić,aby nim wymanewrować.Sprawdza się jedynie jako wózek głęboki.A kolejny jego minus to,że dziecko zjeżdża w dół w miejscu gdzie jest klapa na nogi-do spacerowej wersji.Musieliśmy założyć tą część ręcznikami,aby synek nie zjechał i nie znalazł się pod wózkiem.Kompletnie nie przemyślany wózek.

to chyba wszystko tej firmy jest dupiane!!! ja mialam lezaczek w ktorym pasy byly tak wszyte ze sie zapinaly na uszach dziecka. Widac że firma idzie na ilosć a nie na jakość!

taaa reklamowac wozek owszem ale nie lezaczek 40 zl kosztowal a wysylka 30 wiec by sie to zarabiscie opłacało. ale jesli chodzi o wozek to dlaczego go nie oddaliscie do reklamacji? prawie 800 zl kupa kasy! ja chicco oddalam juz dzownili ze ejst do odbioru. kólka skrzypia bo (jak mi powiedzieli w chicco) trzeba sobie je naoliwić i nie beda skrzypialy :P ale jak powiedzialam kilka slow milej pani to dopisala do gwarancji ze mają wozek zakonserwowac bo skrzypi :P trzeba walczyc o swoje!

Gość Marina...
ten wozek jest przede wszystkim pokraczny....

Gość a ja właśnie jestem
bardzo zadowolona i nic nie dam powiedziec na mój wózeczek jest super wygodny dla dziecka i koniec!

Gość ghxnhnhgj
adbor ujdzie jako głeboki-tak max na 8-9 -mcy tak to tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ghxnhnhgj
najlepiej jak najszybciej wystawic na allegro i sie go pozbyc