Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda ze tak pozno

Chcę być kimś ale czy mi się to uda dzięki determinacji ?

Polecane posty

Gość szkoda ze tak pozno

Witam! Chyba sie zmienilam.. zaczynam inaczej myslec . innymi kategoriami teraz trzeba postawic edukacje ponad wszystko .. samodeterminacje i chęć bycia lepszym! Postanowienia? ograniczyc do minimum wstydliwosc wieksza motywacja i determinacja w dzialaniu Moim marzeniem jest studiowac prawo.. Ale do tego trzeba byc oczytanym i stereotyp jest taki ze trzeba miec same 5 z gory na dol problem w tym ze ja ich nie mam i wszyscy mi mowia ze jestem od razu skreslona! Ale czy to prawda? Przeciez kazdy moze miec szanse wybicia sie .. a prywatne studia prawnicze? moze i kosztuje ale znajde prace i bede sobie wsystko oplacac! rodzice mam nadzieje ze nie beda musieli mi dokladac..

Gość szkoda ze tak pozno
^^^

Gość kur
wiesz może i byś się dostało na prawo, no nawet je skończyła i co dalej jak aplikacji nie zrobisz bo trzeba mieć znajomości, no jeśli je masz to startuj jeśli nie to odradzam szkoda czasu i wyśiłku a nie sądzę żeby przez te 5 czy 6 lat twoich studiów coś się w Polsce w tej kwestii zmienilo, no chyba że jakiś kierunek pokrewny z prawem, np administracja, kierunek prawo administracyjne, albo coś w tym stylu