Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Nie planuje w najbliższym czasie dziecka ale wiadomo latka lecą a ja zaczęłam się nad tym zastanawiać... ale nurtuje mnie powarzny problem... boje się porodu... a już koszmarnie boje się polskich lekarzy... za dużo się nasłuchałam... tak więc jakbyście drogie Panie mogły mi cos napisać o porodówkach w Krakowie i lekarzach prowadzących... których unikać a gdzie jest najlepiej? z góry dziękuje

Gość ja rodziłam w tychach 2 razy

Inga ja rodziłam w Warszawie, ale jeśli chodzi o sam poród to było suuuuper i chciałabym żeby kolejny poród był taki sam jak ten :) miałam znieczulenie zewnątrzoponowe które robi cuda :) nic nie czuć, nawet nie krzyczałam przy parciu bo mnie nic a nic nie bolało, ja dostałam dwa razy to znieczulenie bo czekalismy na całkowite rozwarcie a ja wtedy sobie chodziłam śmiałam sie z mężem , luz totalny, tylko na poczatku trosze bolu od pierwszych skurczy ale naprawde da sie przezyc. No tak było w moim przypadku, koleżanki które rodziły własnie mi poleciły poród z tym znieczuleniem, naprawde robi cuda:) aż chcesz rodzic kolejne dziecko:) gorzej było z szywaniem ale to tez pikuś jak już masz maleństwo na brzuszku to Ci wszystko jedno co Ci robią:)to był moj pierwszy poród wiec nie wiem jak sie rodzi bez znieczulenia:)ale niestety słyszałam jak w innych salach dziewczyny krzyczały.ale jesli zdecydujesz sie na dziecko no to trzeba je urodzic taka kolej rzeczy ale jak nagroda za to:)