Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochliwy43

80 lata.....

Polecane posty

ludzie jak mi tego brakuje!!!!!Zapraszam wszystkich ktorzy pamietaja te wspaniale czasy i dzielcie sie pogladami na kazdy temat:)))))))

Gość brakuje ci tamtych klimatów
?? Chyba za młodością tęskisz bo czsy były raczej takie siermiężne, bleeeeeeeee

Gość takie zycie...
kochliwy ty najwyrazniej królujesz na tym forum..:)

Gość takie zycie...
w 84 mialam 13 latchodizlam po gorach byłam miss szkoły, rysowałam, rzężbiłam i miłam co chwile jakies zajecie auto nie byłomi doniczego potrzebne smakował mi baardzo chleb i mlecko w butelki wypijałam go litrami po trrenicngach:) to faktycnzie były czasy.. nie wiedizłam nic o chorobach smutny samotności a kiedy słuchałma muzyki jak gerorge michale i michael lackson to była w siódnym niebie

takie zycie.....nie wiem ...sorki ze poruszam takie tematy....duzo ludzi sie ze mna nie zgadza,zauwazylas????Slucham stacji \"Zlote Przeboje\"10000 tys kilometrow od mojej kochanej dzielni i mnie bierze.........:)))

Gość takie zycie...
NO MNIE TEZ.. jakbym w innym świeice była to jets toprzesuniecie w czasie zamyklam oczy i nadal sie czuję jak wtedy...hmm

Gość takie zycie...
to po prostu lta młodosci, pierwszych zachwytów, obserwacji, no wiesz sam.. magia chocby w tych sprawach najintymniejszych peweni teraz inni to przezywaja kazdy na swoj sposob

Ok....mam 43 lata....potrafie zadowolic moja prtnerke,takze mlodsza....czujecie???Rozumiem malolaty,potrafie zatanczyc na raz, na dwa,i na trzy......potrafie wszystko.....przepiekny wiek:)))))

cyce to maja blachary itp... Aga a Ty nie z tych :D :p

Agniecha,,...mysle ze nie przeceniam siebie....heheheh....z Gdanska jestem i to z bandyckiej dzielni....a jednak.......masz moj mail adres pisz jak chcesz:)))