Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonka stonka

plakac mi sie chce

Polecane posty

Gość amazonka stonka

znam fajnego faceta,ktory duzo pije alkoholu.dzis mu powiedzialam,ze niech poprawnie zdefiniuje słowo przyjaciele,bo ma niby przyjaciol,ale co to za przyjaciele,którzy leją wódkę w gardło alkoholikowi. zablokowal mnie:( to taki wartosciowy czlowiek,a wlasnie go stracilam

Gość amazonka stonka
jest! lubie go i cenie,ale po prostu nie wie kiedy przestac pic alkohol.pije wszedzie i duzo.zawsze.

Gość amazonka stonka
zostanie ale mam unikac prawdy milczec i patrzec jak jego "niby przyjaciele" wlewaja mu wodke do gardla.kurwa mac co to za przyjaciele?cala gromada przyjaciol,a oni go poją jak osła alkoholem:(

tacy ludzie robią czasem dobre wrażenie ,lecz pijąc , nie posiadają większej wartości :)

Gość wartosciowy alkoholik ktory
daje sie upijac :D Jestes glupia czy slepa?

Zablokował Cię, bo prawda go zabolała. ''cala gromada przyjaciol,a oni go poją jak osła alkoholem'' Przypuszczam, że ci jego przyjaciele ( przyjaciele od kieliszka) są tak samo uzależnieni od alkoholu jak on. Póki on sam nie zrozumie, że ma problem będzie każdego kto wypomni mu picie traktował jak wroga.

Gość amazonka stonka
nie,oni wcale nie maja problemu z alkoholem.wcale.pija dwa piwa i ida sie bawic,a on do nieprzytomnosci pije,:( a potem zasypia gdzies pod stolem.jest przystojny,fajny i dobry a mi szkoda,ze pije

Może pogadaj z jego najlepszym przyjacielem i powiedz co myślisz o upijaniu się do nieprzytomności tego kolegi . Niech ten przyjaciel uświadomi mu, że ma problem. Bo ktoś musi to zrobić. W przeciwnym razie On będzie brnął dalej i ... nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość dkkdkdk
Laska, gdzie ty masz rozum? Widzisz, ze facet ma problem z alkoholem i na co liczysz, że mu przejdzie? Nie przejdzie, będzie coraz gorzej. Takiego życia chcesz? Co ci się wydaje, ze foachami albo łagodną perswazją skłonisz kandydata na alkoholika do rozstania z wódką? No to naiwna jesteś.

Gość amazonka stonka
tak juz ok,juz sie pogodzilismy,tylko nie chce zebym sie nim zajmowala,odblokowal mnie gdy mu powiedzialam zdanie jednego filozofa cenie cie moj przyjacielu,ale zawsze i wszedzie sluze prawdzie

Gość hrthrr
Już rozumiem. Wartość tego faceta sprowadza się do tego że ma miękkie serce (dla "przyjaciół") i ładną buzię, i ciało.

Gość hrthrr
"tak juz ok,juz sie pogodzilismy,tylko nie chce zebym sie nim zajmowala,odblokowal mnie gdy mu powiedzialam zdanie jednego filozofa cenie cie moj przyjacielu,ale zawsze i wszedzie sluze prawdzie" No to mamy happy end. Autorka tematu znów może gadać na GG z jakimś nieudacznikiem, ale przystojnym i czuć radość z tego że się umartwia za niego.

jak to oni wlewają mu do gardła?? A co związują mu i na siłe pchają?? Dziewczyno obudź się to nie wina kolegów !!!!!

Gość amazonka stonka
to nie jest moj chlopak,ani nim nie bedzie.nie bojcie sie,nie skoncze z alkoholikiem.tylko wydaje mi sie ,ze powinnam powiedziec co mysle