Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta501

Jak odzyskać jedyna milość ?

Polecane posty

Gość marta501

zaraz napisze

Gość marta501501
Byłam z moim narzeczonym 13 lat, mamy wspaniałe 4 letnie dziecko,byłam w dołku psychicznym,dałam się ponieść emocjom, które zapewnił mi inny. Nie bylo to jednak nic wiecej jak sms-y i rozmowy telefoniczne, nic wiecej, Stalo sie moj narzeczony wzial bilingi moich polaczen, bylo ich zbyt wiele, zbyt wiele, swiadczyly one o "zdradzie " przyznalam sie do tresci niektorych sms-ow bo zagrozil ze wyslal moja karte sim w celu ekspertyzy i odzyskania moich tresci sms-ow, powiedzial , ze skoro i tak bedzie je mial chce uslyszec z moich ust jak brzmialy. Brzmialy skandalicznie, opisywalam w nich sytuacje miedzy kobieta a mezczyzna, wyobrazcie sobie... zaczela sie moja tragedia, OPn nie chce dac mi szansy i nie docieraja do Niego argumenty ze byly to tylko sms-y dla mnie bez znaczenia, co mam robic ? Blagam wskazcie drogę, chce odzyskac swoja milosc i jedyna rodzine jaka mialam... jestem w rozsypce, nasze rozstanie trwa juz 2 tygodnie, nie jem, nie spie, nie zyje bez Niego...mamy dziecko, cierpi, wiem ze i On cierpi ale urazilam Jego ego, uposledzilam libido meskie... jak to naprawic ? Blagam o pomoc...Jest wszystkim co mam

Gość fhrgseef
aleś ty jestes żałosna.. ;/ takie patologie nie powinny istniec.. ;/ wez kobitko nie masz cor obic tylko na forum sie żalić jaka to z ciebie latawica idz i nie wracaj!

Gość Cam piona
marto ... to naprawde jest żałosne :] jestes w dodatku zboczona.. żeby opisywac stosunki miedzy kobieta ,a męzczyzna gdyby sie twoje dziecko o tym dowiedzialo ...wspolczuje mu naprawde ,a ten twoj facet niech cie lepiej zostawi i znajdzie sobie lepsza niz cos takiego jak ty zboczuchu! idz sie leczyc...

Gość PLEMNIK-ALFA
pokora