Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

Czemu nie lubie sledzi???

Polecane posty

Gość glos rozsadku

prosze pomozcie mi to zrozumiec, od urodzenia nie cierpie sledzi, probowalem to zmienic, bo to jest dla mnie naprawde wazne, ale im bardziej chce, tym trudniej mi na sledzia spojrzec ....ratunku! :-)

Gość nic w tym dziwnego
ja też nie lubię, bo śmierdzą tranem. Od biedy jeszcze marynowany, ale w oleju bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość selina de.
nie lubisz śledzi, bo do śledzia potrzebna jest wódeczka. Śledź bez wódki jest jak dupa bez kibla. Pozdrawiam :)

Gość glos rozsadku
ale to dla mnie naprawde wazne, wszyscy dookola lubia sledzie a ja nie :-( czy ktos mi poda jakis sposob, zeby to w sobie przelamac, blaaagam :-)

Gość glos rozsadku
aaaa wodeczka, nie pomyslalem....moze jeszcze ten jeden jedyny raz zaryzykuje! :-)

Gość ja też nie lubię i nie jadam
ale tak prawdę mówiąc to w ogóle nie lubię ryb i jadam je sporadycznie. Może dlatego, że jestem zodiakalną Rybą?

Gość glos rozsadku
myslisz ze to ma zwiazek??? ja dla przykladu raki lubie :-)

Przypuszczam że może chodzić o traume z dzieciństwa. Możliwe że w czasach do których pamięcią nie sięgasz byłaś molestowana przez stado śledzi:P

Gość glos rozsadku
hahahahahahahahah

Gość kruella de mon
zgadzam się z Gnomem!

Gość glos rozsadku
jak to co zlego??? nie czujesz na sobie obelzywego wzroku wszedobylskiej dyskryminacji??? zwlascza o okresach swiatecznych!!

Ja proponuję dokonać masowego nalotu dywanowego na wszystkie przetwórnie śledzi i problem zostanie samoistnie rozwiązany:P

Gość glos rozsadku
:-))))))))))))) a co z tymi w morzach i oceanach???? podstepnie wychylaje swe sledzie lby i patrza na mnie w nocnych koszmarach :-)

tu może pomóc doprowadzenie do perfekcji śledzenia śledzi. Każdy śledzony śledź będzie śledził najbliższego śledzia a jak to bywa w przypadku totalnej inwigilacji żaden łba nawet nie podniesie:P

pokrop sledzia cytrynka moze tak ci posmakuje hehehh ja lubie sledzie ale jak zjem za duzo to mi sie nie dobrze robi hihii

Gość glos rozsadku
ze tez cholera musze wreszcie sie wziac za robote, bo widze, ze co dwie glowy (niesledzie) to nie jedna i z pomoca wiernych towarzyszek i towarzyszy w niedoli mozna nawet z tak powaznym problemem jak moj sie uporac! pozdrawiam serdecznie

dokładnie i dlatego faceci myślą bardziej racjonalnie:P

" jak to co zlego??? nie czujesz na sobie obelzywego wzroku wszedobylskiej dyskryminacji??? zwlascza o okresach swiatecznych!!" a z jakiego powodu? :O że nie zagryzam wódki śledziem?

Gość krulewna i jej seks
Czemu ja nie wiem, dlaczego Ty nie lubisz sledzi? :)

Gość lełon em
jak mozna nie zagryzac wódki śledziem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? to proowokacja wymierzona w naszą wielowiekową tradycję!!!!!! jaka przedstawiciel fioletowych nosów od 6 pokoleń wstecz i naprzód stanowczo protestuję! domagam się publicznych przeprosin w inter necie i w największych dziennikach ogólnopolskich\!

To i tak dobrze że tylko śledzi a nie lubię wielu potraw i żyję i wcale mnie to nie przeszkadza.