Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

jaki wibrator polecacie??

Polecane posty

chciałabym kupić sobie wibrator tylko nie mam pojęcia jaki wybrać?? może moglibyście coś polecić i czy bezpieczne jest zamawianie przez neta czy lepiej z sex shopu? Proszę o podanie ewentualnej strony internetowej

Gość sdfsdfsdfsdf
z chłodnicą,turbodoładowaniem i intercoolerem

Gość filip z konopi
Ja polecam młot pneumatyczny z udarem w Castoramie jest zniżka zrobi Ci tak dobrze jak żaden facet

Gość justa...
sluchaj to zalezy czy jestes dziewica no i jezeli nie to czy czesto to rbisz...

Gość ja sie przylanczam
nigdy nie uzywalam, wiec ciezko powiedziec jak czesto bede uzywac.....wole normalny realny sex ale chialabym czegos nowego sprobowac :)

to zalezy jakie masz fantazje podczas masturbacji Jak lubisz penisa w srodku do duzy wibrator i kaształtny a jak dochodzisz stymulując łechtaczkę to wystarczy malutki w kształcie pomadki do ust ( łatwy w ukryciu ,podręczny gdy najdzie ochota )

Gość migawka 28
To zależy głównie od indywidulanych potrzeb. Jam mam czesto tak, że swojego miśka słabo w sobie czuje. Więc kupiłam sobie takiego grubaska który fajnie mnie w sodku wypełnia. Mi frajdę daje gruby na 6 cm średnicy ale tobi może zupłenie coś innego

Gość Wiktoria cymes
Nie słuchaj facetów ... ani są zazdrośni o ten sprzęcik. Wybierz sobie najlepiej małego rozmiaru ... taki standard. Jak kupisz wiekszego to póżniej żaden facet Ci nie zrobi lepiej. A poza tym po co się rozciągać. Mały i cienki też jest fajny :).

Gość migawka 28
Wiktoria wszystko zalezy od potrzeb. Jeśli karola nie potrzebuje dużego wypełnienia tylko same doznania na wierzchu to mały jest jak najbardziej wskazany. Jeśli natomiast karola tak jak ja lubi silne doznania w głebi pochwy i do tego ma szersza szparkę to gruby będzie zdecydowanie lepszy

Gość new in town
Ja szukając różnych ciekawych gadżetów erotycznych trafiłam na niesamowity stymulator z Fun Factory zrobiony z silikonu, który wygląda jak konik morski :) Pierwszy raz coś takiego widzę wśród wibratorów,. Musi być niesamowicie przyjemny bo ma regulowane wibracje :)) http://funfactory.pl/product-pol-4156-Stymulator-DeLight-FUN-FACTORY-CNC-czerwony.html

Gość stylonka
Wiesz co całkiem niezły jest we-vibe dla dwojga :) Odkryłam go w tym sklepie erotycznym Secret place w Warszawie przy rondzie ONZ. Niesamowita rzecz, ponoć można go stosować podczas stosunku i pomnaża przyjemność dwóch osób :) Intrygujące :)

Polecam z cyber skóry. Wielkośc według uznania :) Ale małych nie ma sensu kupować, raczej coś conajmniej średniego. No chyba, że masz apetyt na jakiegos wielkoluda :) I nie kupuj zabawek za 10-15 zł. Dobra rzecz musi kosztowac. No chyba, ze chcesz aby ci baterie w cipce zostały ;) żarcik oczywiście

Gość sexgadzet
Wibratorów jest aktualnie na rynku cała masa, i każdy na pewno wybierze coś dla siebie. Wibrator konik morski - inny model niż już wspomniany - jest dostępny na http://www.sexgadzet.pl/ . Wibrator wcale nie musi być ordynarny. Wręcz przeciwnie. Producenci prześcigają się teraz projektując prawdziwe eleganckie dzieła sztuki. Jeśli nie chcesz typowego wibratora, wybór dyskretnych masażerów jest również duży. I nikt się nie domyśli, do czego służą!