Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic z tym fantem

podoba wam sie ta kurtka?

Polecane posty

Gość bedzie dobrze...
nie martw sie.. nie Ty jedna zalujesz swojego zakupu.. kazda tak ma.. moze jutro stwierdzisz ze wygladasz ok.? nie przejmuj sie :)

:( kurcze cienka jest ta kurtka, w ogole wyglada na badziewiarska jak dla mnie, musi mnie ktos obiektywnie ocenic, ale jak narazie to nie jestem zadowolona w ogole

wlasnie nie moge jej odeslac, tamta babka zaznaczyla ze nie ma zwrotow

Jesli kupilas kurtke przez 'kup teraz' to z tego co sie orientuje masz prawo zwrotu towaru do 10dni bez podania przyczyny. I sprzedawca raczej nie moze ci odmowic zwrotu w taki wypadku.Wtedy tylko Ty ponosisz koszty przesylki. I ja na twoim miejscu bym ja zwrocila skoro dalas 280zl za kurtke ktora jest warta duzo mniej i nie podoba ci sie

Zgodnie z Ustawą o ochronie niektórych praw konsumentów z dn. 2 marca 2000r. Kupujący ma prawo do zwrotu zakupionego towaru w ciągu 10 dni od datyjego otrzymania. Prawo to przysługuje Kupującym przedmiot w opcji Kup Teraz, natomiast przepisów powyższej ustawy nie stosuje się do przedmiotów zakupionych w licytacji (Art.16.1 pkt 10). Warunkiem realizacji, jest zwrot towarów nie używanych, pozbawionych zapachów, odesłanych do nas w oryginalnym opakowaniu wraz z metkami, w opakowaniu uniemożliwiającym zniszczenie lub zgniecenie oryginalnych opakowań przez pocztę. Koszt zwrotu (koszty przesyłki) ponosi kupujący. Zwrot towaru wiąże się z naszym bezwarunkowym wystąpieniem do Allegro o zwrot prowizji.

kurcze fabulous dzieki:) wiesz ze chyba tak zrobie, tylko jak mi ta babka nie odesle kasy to co wtedy?? ciagac sie z nia po sadach?

wyskocz jej z tym artykulem, postrasz sądem to moze sie przestraszy i nie bedzie robic problemow. Ale najpierw jesli bedzie robic problemy to zglos to do allegro. Powiem ci ze ja mialam podobna sytuacje, zamowilam sukienke za 199zl i przyszla zupelnie inna niz na zdjeciu. Najpierw do babki zadzwonilam, powiedzialam o co chodzi to zgodzila sie na zwrot, nie robila zadnych problemow. Musialam tylko napisac \'odstapienie od umowy zawartej na odlegosc\" (gdzies w internecie na pewno znajdziesz wzor), odeslalam paczek i po paru dniach pieniadze byly z powrotem u mnie na koncie. Zycze pomyslnego rozwiazania tej sprawy :)