Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSSTudentka

POmozcie. Nie bedzie mnie miesiac na uczelni. Przepadnie mi 8 ćwiczen z jednego

Polecane posty

Gość SSSSSSTudentka

przedmiotu. Nieobecnosci mozna miec tylko 1. Czy jesli bede miala uspr od lekarza to nie bede miala zadnych problemow? W zwiazku z niechodzeniem na ćw?

Gość pytam sie
to zalezy od przyczyny nieobecnosci i od wykladowcy

Gość SSSSSSTudentka
np. bede miala zabieg. Boje sie ze przez moja nieobecnosc moge miec pozniej problemy:(

Gość SSSSSSTudentka
napisalam "O" bo mi tak skoczylo;) Zaraz po P.. nie mialam zamiaru zadnego w pisaniu duzego O ;)

bedziesz musiala zapytac prowadzacego, jesli z nim ni ebedziesz mogla sie dogadac, spr co mowi twoj regulamin w takich sprawach i ewentualnie podejmij interewencjke w dziekanacie :)

a z jakie POwodu to się nie będzie na uczelni przez te 8 tygodni... bo jak tak jak piszesz masz szpital to przecież masz z niego oficjalne zaświadczenie i wtedy wszystko da się załatwić. POwodzenia

Gość SSSSSSTudentka
przez miesiac mnie nie bedzie.. Tylko mam pytanie, czy jesli mam na nieobecnosci usprawiedliwienia od LEKARZA to nie bede miala zadnych problemow?? I jest to prywatna uczelnia..

e to na prywatnej sie marwtisz? na dziennych to rozumiem ale na prywatnych maja z ciebie kase wiec rpbolemu robic nie powinni. u mnie w regulaminie jest ze usuniecie z zajec ma sie po 3 krotnych nieuzasadnionych nieobecnosciach.

Gość besotto
Pogadasz z kazdym wykladowca ze bylas chora, w szpitalu lezalas i bedzie ok. A jakbys miala problemy to piszesz podanie do dziekana zeby dal ci dodatkowa szanse na zaliczenie przedmiotu bo mialas powazne problemy zdrowotne.

Gość SSSSSSTudentka
tak, to sa prywatne, ale dzienne. Bardzo sie martwie ze moga mnie wyrzucic czy cos..mimo wszytsko:(

tzn chodzilo mi o to ze prywatne a nie na panstwowej uczelni :) bardzo watpliwe ze ci cos zrobia z tego powodu

Gość ammmmmaaammmm
a nie możesz napisać podania o urlop zdrowotny? u mnie na uczelni to jest najlepsze wyjście z takiej sytuacji

Gość goya 007
dlaczego nie porozmawiasz wczesniej z wykladowcami???? ja na studiach urodzilam dziecko, nie bylo mnie 2 tyg przed porodem bo mialam grype i 3 tyg po porodzie, tylko jedna profesorka miala do mnie jakis problem i kazala mi i znajomej ktorej w tym samym czasie nie bylo zaliczac caly semstr ustnie, zeby moc przystapic do egazminu, jednak w dzien kiedy miala nas pytac tego nie zrobila bo stwierdzila ze mialysmy na prawde bardzo wazny powod i bylo ok, przystapilysmy do egzaminu, dostalam z niego 4 ;) z reszta bylo wszystko spoko

u nas na 1 przedmiocie koleś by cię skreślił z listy. u niego nie można mieć żadnej nieobecności. mam już jedną i mam przejebane :o

co tzn nie mozna miec? na uczleni obowiazuje regulamin a nie widzimisie wykladowcy :P