Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

MICHALINA CZY LAURA???

Polecane posty

Dalej mam problem, myślałam że juz wybrałam Laure no ale niestety ciągle mi ta Michalinka w głowie siedzi hehe:P A wam które się podoba?

Gość czarna dupa za oknem
zdecydowanie bardziej Michalina.

Gość tererenia
Laura zdecydowanie :) to takie imię z klasą, gracją... a michalina, takie pospolite, jak do jakiejś chłopki z pola :O tak mi się kojarzy

No właśnie spotkała się ze strony koleżanek i mamy że michalina to własnie kojaży im się z taka gruba babą hehe.... A ja juz nie wiem dla chlopca bedzie napewno WIktor no i do niego jak by byla dziewczynka to Laura bardziej chyba pasuje, ale ciągle mam sentyment do Michasi:P

Gość artiiiiiik
Moim zdaniem Laura sam w klasie miałem koleżanke Michaline i wszyscy się z niej wyśmiewali ( z jej imienia)

Gość yh ynmnt
mi sie Michasia kojarzy bardzo dobrze,bo mam taka przyjaciolke,sliczna malutka i szczuplutką:)

Gość zimazima
laura

no właśnie ja też mam przyjaciółke Michaline i też jest świetna osobą, ale wiem że miała problemy z tym imieniem, jak mówiła że ma na imie Michalina to zawsze było jak?Chalina hehe a ona ok mowcie Miśka:P No ale u mnie w klasie już bardziej ze Stefani się śmiali , a Michalina dla nas była normalnym imieniem:P

no i jest 3 na 3 :P hehe ojjj i jak tu sie zdecydowac hehe:D

Emti,Radka siostra bedzie miała Laure wiec...wybieram Michalinke.Zawsze mi sie podobało to imie:)

Gość laura a na drugie
daj Michalina

my nie dajemy dzieciom drugich imion:) niepotrzebny kłopot:P

Gość kajtka
Z tych dwóch to Michalina ale osobiście wybrałabym coś bardziej popularnego

jak nie jestes pewna to napisz na 5 kartkch jedno imie i na kolejnych 5 drugie imie, zamknij oczka potasuj i losuj =) zobaczysz co bedzie a reszte podpowie Ci juz serducho =)

znam jedna lure i jest dzieckiem a zachowuje sie jak dziweczka wiec odpada. a michalina mi sie juz wogole nie podoba. take wiejske sie wydaje. nie lepiej oleńka.maja albo lenka????????

nie innmiona nie wchodza w gre... te mi sie podobaja tylko nie wiem które lepsze i juz kolejny raz na forum zakładam taki topit i tyle samo glosow jest i dla LAury i dla Michaliny hehe:D Te imiona co kingusia podala sa ardzo ladne ale ja juz mam 2 wybrane...ale los mi ulatwi wyor i albo bedzie chlopiec albo blizniaczki hehe:D A jak bede w ciąży to chcialaby mówić po imieniu do brzuszka...ale chyb jednak pozostaje mi to ze jak zobacze buzke to zdecyduje czy Misia czu LAurka:P hehe

Ja osobiście wole Laure.We Włoszech chodziłam do kościoła pod wezwaniem sw.Laury,a więc jest to nawet imię święte.Mojej koleżanki córka ma na imię Laura Rita-fajne imionka:D

a jakie sa dziewczynki o imieniu laura chodzi mi o te ktore znacie a nie o opisy w imiennikach :)

Koleżanki córka laura jest jeszcze dzieckiem,ale jest bardzo czuła i słodka z Niej ryzykantka.Kocha szmaty,mała strojnisia.Ogólem jest bardzo dobrym dzieckiem o wielkim sercu,no i fantastycznie uczy się w szkole

U nas w Polsce jest to chyba imię rzadkie,ale we Włoszech nie jeden raz spotkałam się z tym imieniem

no właśnie oba imiona są mało spotykane i na takich mi zależy:) BO np. Zuzanna, Julia, Wiktoria, Oliwi..bardzo mi się te imiona podobaja..ale jak jestem na placu zabaw z chrześcicą Zuzią i wołam ją to z 5 innych dziewczynek się obraca:)

Gość moja przyjaciolka
ma na imie Michalina i nigdy z tego powodu nie miala nieprzyjemnosci wrecz przeciwnie kazdy pytal skad ma takie orginalne imie. wszyscy na nia i tak mowia Miska. ja osobiscie przywyklam i uwazam to imie za spoko o wiele ciekawsze niz infantylna Laura. za granica bardzo popuarne jest Michelle wiec jak cos to imie uniwersalne.

no moja przyjaciółka też się właśnie spotkała ze stwierdzeniami ,że ma bardzo ładne i oryginalne imie:) I właśnie ja już nie wiem bo Laura jest ładne ale ja się je zdrabnia z tego co mi przychodzi do głowy to Laurka, Laurusia, Lusia, a Michalina ma dużo zdrobnień Mała Misia, Michalinka, Starsza Michaśka Miśka Dorosła Michalina :)

Gość tererenia
ja znam laurę i jest to bardzo otwarta i towarzyska dziewczyna, pewna siebie itp. natomiast znam dwie michasie które zachowują się jak wieśniary: krzykliwy ubiór i makijaż itp zresztą chcialabyś na swoją córkę wolać: misia? :O