Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaaa

facet najpierw mnie zbajerował, potraktował mnie jak

Polecane posty

Gość a czego się spodziewałaś
ok ok brykam stąd bo zaczynam mieć kudłate myśli :P buziolki krejzolki :D

Gość a czego się spodziewałaś
a po diabli wprawa i wdzięk? :P wystarczy dobre wyposażenie :D resztę zrobię sama :P tylko po wszystkim powiedz,że było całkiem fajnie :D bo jak znikniesz wpadnę w deprechę :P buuuuuuuuuziam

Gość ofer ma
"jakoś nic nie mówisz a fanek na kafe masz prawie jak komiczne " ale ty zdajesz sobie sprawę z tego, że kobiety mówią co innego i robią co innego i dlatego właściwsze do oceny "fajności" faceta jest jego powodzenie w świecie rzeczywistym a nie na kafeterii.

Gość ofer ma
nie za brzydki ani nie za nudny tylko bez dostatecznej determinacji, wprawy i uroku.

Gość gzyms
" nie jestem święta.warunek-tylko mnie kochaj,taką jaka jestem." facet ma kochac kobiete taka, jaką jest, za to kobieta pokocha tylko przystojnego i bogatego :o bo jaka chce brzydala i nieudacznika...

Gość ofer ma
znałem kilku facetów którzy naprawdę mieli powodzenie i zapewniam cię, nie było w nich nic szczególnie interesującego. może poza tym faktem ze niektórzy z nich większość czasu spędzali zastanawiając się nad tym jak poderwać kolejną "dupę". ale to jak na mój gust jest bardziej "interesujące" niż interesujące. twój problem jest taki że gloryfikujesz kobiety i w ten sposób sam się dołujesz. tymczasem zainteresowanie kobiet to nie jest jakieś potwierdzenie wartości człowieka, jego inteligencji itd. powodzenie wśród kobiet mają często takie bezmózgie trepy że nawet sobie tego nie wyobrażasz podczas gdy naprawdę ciekawi ludzie nie budzą zbytniego zainteresowania.