Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papilotnica

czy faceci beda sie mnie brzydzic?

Polecane posty

Gość papilotnica

hej,bylam kiedys z facetem o 20lat starszym ode mnie,czy jak powiem o tym potencjalnemu kandydatowi na chlopaka to czy to wywola w nim odraze i nie bedzie mogl sobie wyobrazic seksu ze mna,bo ja bylam z takim staruchem?

Gość esperanza.
a poco mówić nie mów i tyle :P

Gość a ty znowu nudzisz chlopie
idz lepiej posiedz na redtube 🖐️

Gość arczi
jak masz mniej niz 30 to lepioej nie mow!!!! A swoim wieku to nie moglas znalezc?

Gość papilotnica
boję sie, ze jak będę znów z jakims innym kolegą od taty, to on itak sie dowie :(

Gość xxxxz
Papilotnica nie wiem czy te poźniejsze wpisy są twoje czy to podszywy, zarezerwuj swój nick i wtedy będziesz mieć pewność że nikt się nie podszyje

Gość cfhfchcfh
haha

Gość xxxxz - zabawe popsułaś

Gość papilotnica - ta prawdziwa
ktos zarezerwowal moj nick, wypowiedzi o kolegach taty nie sa moje. tylko pierwsza wypowiedz zaczynajaca temat pochodzi ode mnie. mam 22 lata, i tak sie zastanawiam czy jak poznam jakiegos chlopaka to czy lepiej przemilczec ten temat,czy powiedziec prawde jak rozmowa zejdzie na naszych eks...

arczi, jakos tak sie zlozylo ,ze to w nim sie zakochalam. nie byl bogaczem, ale byl przystojny i wysportowany wiec nie byl jakims oblesnym starcem z wielkim brzuchem,ale jednak obawiam sie ze to moze posuc jakiekolwiek inne moje zwiazki,bo faceci beda sie mnie brzydzic. zarezerwowalam nic : papilotnica-ta prawdziwa i od tej pory bede go uzywac,tak wiec wszelkie inne papilotnice to podszywy.

po prostu tego nie mow potencjalnemu kandydatowi na chlopaka. powiedz ze spotykalas sie z kims i finito. niezrozumialy dla mnie jest ten pęd do slowno-erotycznego ekshibicjonizmu...

"papilotnica - ta prawdziwa - czy lepiej przemilczec ten temat,czy powiedziec prawde jak rozmowa zejdzie na naszych eks..." AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!] PO CO?? Ja się pytam PO CO chcesz z ewentualnym chlopakiem rozmawiac o waszych ex?? nosz cholera, co Twoim zdaniem ma z tego wyniknąc?? po kiego czorta takie wyznania??