Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam serio

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość pytam serio

Czy zostawiłybyscie chłopaka który po 1.5 roku związku twierdziłb ze chce z wami byc ale nie wiedziałby czy chce sie z wami ożenić i nie wiedziałby jak to bedzie za rok kiedy skonczycie studia a mieszkacie 300km od siebie tylko studiujecie w jednym miescie

Gość kotka migotka
troche niepowazny

Gość pytam serio
dlaczego? możesz coś więcej?

Gość kotka migotka
moge jeszcze zrozumiec ze nie wie, czy chce brac slub, ale jesli po 1,5 roku on nie umie okreslic, chociaz teoretycznie, czy widzi was razem, za jakis czas to juz troche niepowazne z jego strony, przeciez jesli komus zalezy i kocha to powinien zakladac, ze bedziecie razem do konca zycia, a nie mowic, ze nie wie :O co az taki pesymista z niego ?

Gość pytam serio
to nie tak czeka mnie pwoażna rozmowa i muszę sie spodziewać wszystkiego ale nie wiem jak zacząć tą rozmowę i jak spytac czy chce być ze mną czy widzi nas razem?

Gość kotka migotka
najlepiej wprost, jak wyobraza sobie wasza przyszlosc

Gość pytam serio
przecież to może przestraszyć...

Gość pytam serio
jak to u was było?

Gość kotka migotka
dlaczego przestraszyc ?? ja czesto z moim facetem dyskutowalam o przyszlosci, dzieciach itd, bez przesady, przeciez to samo wychodzi z siebie podczas rozmowy, czy twoj chlopak jest piotrusiem panem, ze na slowo doroslosc, malzenstwo itp ucieka ?

Gość pytam serio
jakoś sie nigdy nie złożyło... jak sie poznalismy to sam stwierdził,że nie wyobraza sobie jeszcze pracować itd ale to było 1.5roku temu chyba dlatego sie tak boje on mi pewnie powie że teraz musi znaleźć pracę(bo musi i chce) i najchętniej byłby ze mną cały czas ale to jest niemozliwe bo nie mamy kasy etc etc i zostanę z tym amym problemem...:( nie wiem dlaczego ja się zawsze w takie cos wplątuję

poczekalabym na twoje dorosniecie, a w tym czasie z twoimi kolegami na piwo chodzilabym;-).:-P DOROSNIJ DZIECIAKU DO KOBIETY; KTORA WIE CZEGO CHCE.-:-)

Gość pytam serio
niestety juz wiem zcgo chce ale boje sie ze on tego nie chce albo nie wie czego chce jak powinnam zaczac taką rozmowę?