Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dzis wszystko

jak odac auto na zlom??

Polecane posty

Gość czy dzis wszystko

witam kupilam auto za 2 tys ;/ masakra moje pierwsze no i dalam sie wkrecic totalna klapa jeszcze go nie przerejestrowalam czy moge go ot tak poprostu oddac na zlom??

Gość a czym golić jaja
wiem ze musisz zapłacic za zezłomowanie .

Gość czy dzis wszystko
zezlomowanie czyli rozebranie na czesci tak?? mam kogos kto mi to zrobi

Gość mozesz oddac do firmy
ktora zajmuje sie recyklingiem samochodeo- dostaniesz za to ok 300 zl

Gość tak sobie myślę
za złomowanie zapłacisz Ja około 3 lat temu zapłaciłam 200zł

Gość hahahahahaahaha
płaci sie w punkcie złomu ?

Gość tak sobie myślę
nie wiem jak to jest, bo masz nieprzerejestowany, a wydział komunukacji przed złomowaniem wydaje stosowne zaświadczenie, bez którego nie przyjmą do złomowania

Gość hahahahahaahaha
najpierw chyba trzeba poinformowac odpowiednie organa o tym ze samochod pprzestaje istniec

Gość czy dzis wszystko
no tak autko jest nie przerejestrowane a niechce miec klopotow pozniej a kompletnie sie nie znam

Gość tak sobie myślę
przejdź się do wydziału komunikacji i popytaj, to ich kompetencja

Gość zadne rozebranie na czesci
zezlomowanie czyli - oddanie na zlom

Gość gość
W kwestii oddania auta na złom to polecam Ci www.zlomowanie-vernal.pl. Na stronie możesz wszystko wyczytać , co musisz spełnić, ewentualnie zawsze mozesz też zadzwonic.

Gość Marta68
Pewnie trzeba będzie przerejestrować, nie wiem. Skontaktuj się z nimi www.metalic.pl powinni tobie jakoś pomóc bo zajmują się złomowaniem. Szwagier złomował swoje autko i bardzo ich zachwalał, myślę, ze warto spróbować.

Gość gość
Również oddawałam do www.metalic.pl bardzo polecam, wszystko przebiegło sprawnie więc i ty też nie powinnaś mieć z tym żadnych problemów:)

Gość gość
Najprościej będzie udać się do wydziału komunikacji albo zadzwonić i zapytać

Gość gość
Wydaje mi się, że możesz. Jeśli mieszkasz w Suwałkach możesz udać się do www.metland.suwalki.pl. Na pewno pomogą Ci i doradzą we wszystkim.

Gość gość
Warto rozejrzeć się za sprawdzonym miejscem, w którym złomuje się auta. Dostaniecie wtedy dobre pieniądze a wasz samochód zostanie ze złomowany zgodnie z przepisami. Polecam wam www.galazkarecykling.pl w Olsztynie. Zajmują się złomowaniem samochodów recyklingiem.

Gość gość
Oddanie samochodu na złom nie należy do trudnych rzeczy. Jeżeli mieszkacie w Trójmieście lub okolicach to polecam wam zgłosić się do firmy www.skupauttrojmiasto.com.pl Oni zajmują się skupowaniem i złomowaniem samochodów. Wszystko wam wyjaśnią.

Gość gość
Oczywiście. Niestety, jako 18 latek sam trafiłem na takiego bubla. Zgłosiłem się do Logo Group z Rudy Śląskiej http://www.logogroup.pl , dzięki którym samochód-złom zniknął w mgnieniu oka. Przykra sprawa,ale innego rozwiązania nie widziałem.

Gość gość
Jest wiele firm specjalizujących się w złomowaniu pojazdów. Od siebie mogę polecić Ci www.pomocdrogowanowytarg.pl. Doradzą Ci w każdej kwestii i pomogą oddać samochód na złom.

Gość gość
Ja jakiś czas temu oddałem do złomowania w poznańskim w Kasmet. Tu macie szczegóły jak to wygląda http://www.kasmet24.pl/ Jestem zadowolony z wyboru firmy, solidni i bezproblemowi, odebrali auto ode mnie, cenowo wyszło bardzo ok.

Gość gość
Normalnie - zwyczajnie zgłaszasz się do zakładu obrotu złomem i oddajesz pojazd. Tak też było w moim przypadku, gdy zdecydowałem się na pozbycie mojego "gruchota" ;) Samochód przygarnęli http://zakladobrotuzlomem.pl/ z Bydgoszczy.

Gość gość

Najlepiej rozejrzeć się za dobrym i legalnym skupem aut, który zapłaci nam niezłe pieniądze za samochód. Jeżeli mieszkacie w województwie wielkopolskim to skontaktujcie się z www.delta-sj.com.pl Tam ze złomujecie samochód bez problemów.

Gość korrekkk

W zasadzie to nie ma w tym nic skomplikowanego . Znać jakąś firmę w okolicy, która świadczy takie taki usługi i problem z głowy. Ja swojego auto po wypadku pozbyłem się bardzo szybko. Jak potrzebujesz namiaru na kogoś konkretnego, to odezwij się do zlomowaniepojazdow.com . Szybko, sprawnie i na temat.

Gość gość

W pierwszej kolejności trzeba rozejrzeć się za sprawdzonym i uczciwym złomowiskiem. Ja osobiście polecam wam skontaktować się autozlom24h.com Jest to bardzo dobra firma z województwa zachodniopomorskiego.