Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz tak doszedlem do wniosku

Prawda jest okrutna dla mojej dziewczyny

Polecane posty

podobają mi się szczupłe.....dzisiaj w pracy to wzrok wodził mi za szczupłymi paniami , z moją jestem bo akurat wtedy byłem długo bez kobiety i miała fajny charakter...nie jest gruba ale nie jest szczupła...wiem ze jak kiedys bede mial sznase to zostawie ja dla dziewczyny z fajnym cialem:(

Gość HAHASIA
nawet ta najchudsza kiedyś utyje... nie przyszło Ci to do głowy?

myślę, że ona pierwsza cię zostawi, nie bierzesz tego pod uwagę, że kobiety mają to co się nazywa "babską" intuicją.......

jarek pewnie lubisz anorketyczne wieszaki co?Nie maja piersi ani tylko nic tylko lezec na kosciach i sie ocierac,no ale coz pies na kosi nie poleci ty na pewno

sport nic nie da bo ona za duzo je, ona sie juz pogodzila z ta waga

Chlopie jesli Cie ona nie kreci to zostaw ja. Marnujesz tylko czas sobie. Przez ten czas moglbys zainteresowac soba jakas szczuplutka niunie a tak to marnujesz czas dla kogos kto o siebie nie dba. Wniosek chyba sam Ci sie nasuwa co? :classic_cool:

Gość kuzwa wescie sie
opanujcie z tekstami, ze na kosci facet nie poleci, a niepomyslisz ze sa dziewczyny i kobiety co sa chude z natury? wkurzaja mnie takie baby no!

Gość LanamaLowiana
Hmm... ma fajny charakter, jestes z nia. Chcesz ja zostawic dla fajnego ciala innej kobiety??? Zrob to jak najszybciej, bo milosc to to na pewno nie jest.

Gość zołza malowana
To ją zostaw i daj szansę na poznanie normalnego faceta z jajami;)

Wkurzają mnie tacy faceci. Nie podoba Ci się, to ją zostaw, a nie marnujesz jej czas a ona czeka na coś, co się nigdy nie zdarzy. Nie przyszło Ci to do głowy, że każdy rok zmniejsza jej szansę na znalezienie sobie kogoś wartościowego? Aż tak trudno dojść do takiego skomplikowanego wniosku?

Gość madziattt
Jarek,ale jak ma znalezc ładną,szczupłą dziewczyne,jak w Polsce są tylko same pasztety :P

Gość pasztet dddddd
Jarku jestes super :D

wartościowego ? czyli kogo? też z nadwagą ? mnie powinno być przykro , że nie ma zamiaru schudnąć...

Gość zołza malowana
Kochaniutki to jest proste jak drut - nie kochasz jej tylko boisz się/nudzisz się ...wpisz co chcesz... być sam. Gdybyś ją kochał to waga nie miałaby znaczenia, bo w dalszym życiu i tak będzie skakała. Jeżeli zależy Ci na tak popularnym dziś lansie ładną niunią to daj sobie z tą spokój, jeśli ona czuje się wartościowa i nie wpędzaj dziewczyny w głupie kompleksy.

Skąd się biorą tacy półinteligenci? No wytłumaczcie mi, produkują Was gdzieś masowo, czy jak? Zacząłeś się z nią spotykać - była szczupła? Nie. Widziałay gały, co brały -tak. Więc o co Ci chodzi? To tak jakby jej się teraz nagle zachciało mieć inteligentnego chłopaka i kazała Ci się zmienić. A tu zonk.

Gość papam
ALE PUSTY TEN AUTOR TEMATU :-( CHŁOPIE, O ILE DZIEWCZYNA MOŻE SCHUDNĄĆ...O TYLE TWOJEGO MAŁEGO ROZUMKU POWIĘKSZYĆ SIĘ NIE DA!!! ZOSTAW JĄ, BO ONA ZASŁUGUJE NA WARTOŚCIOWEGO FACETA, A NIE KUBUSIA Z MAŁYM ROZUMKIEM! STRASZNY FRAJER Z CIEBIE. MASZ POJEBANĄ PSYCHĘ I TYLE. ZALECAM WIZYTĘ U PSYCHIATRY :-( BO TY ZAPEWNE JESTEŚ PIEKNY I SZCZUPŁY JAK BRAD PITT ;-) CIENIAS Z CIEBIE, STRASZNY CIENIAS. NIE WIEM CZY JESTEŚ BARDZIEJ SMIESZNY CZY ŻAŁOSNY! W KAŻDYM RAZIE, TO TY MASZ PROBLEM...NIE ONA. TY MASZ KŁOPOT Z SAMYM SOBĄ I NIE ZAZDROSZCZĘ CI, ŻE TAKI SKURWIEL I NIEWARTOŚCIOWY CZŁOWIEK Z CIEBIE.

Gość prawdanajmojsza
Jedyną osobą, która dobrze w tym temacie gada jest Jaruś. Taka prawda.

Prawda jest okrutna dla mojej dziewczyny------ dla ciebie będzie okrutniejsza. Wołają marynarze do prostytutki na brzebu: Dolares falsyfikus, a prostytutka z brzegu: Syfiluks, autentyktus!

Zostaw ją :) Psujesz dziewczynie życie. Tak pozna kogoś wartościowego a nie takie dno jak ty :P haha zrobisz dzidziusia jednego drugiego szczuplutkiej \"niunii: to wówczas pogadamy :]]]]] ;]

a ja uważam że autor tego topiku nie nalezy do najatrakcyjniejszych i dlatego boi się zostawić obecna dziewczynę (która rzeczywiście zasługuje na kogoś normalnego) bo wie że żadnej chudej \"fajnej\" laski nie wyrwie... nie z jego wyglądem...

Pewnie tak :) Ale mi jej żal... mieć takiego buraka... :( no nic miłość nie wybiera...

mi też szkoda tej dziewczyny... eh... ale miłość jest ślepa, a facei jak widac nie zawsze normalni... szkoda słów...

Gość prawa jest okrutna dla Ciebie
bardzo powierzchowny chłopaku, żeby nie powiedzieć wprost: płytki. Mam nadzieję, że Twoja dziewczyna pierwsza zorientuje się, że z Ciebie taki płytki powierzchowny facet i kopnie Cię pierwsza w d u p ę.

Gość Poznaniak 85
a mi nie żal tej dziewczyny bo z niby jakiej racji ? dziewczyny może nie patrzą teraz tylko na wygląd ??? buhahahaha patrzą jeszcze bardziej niż faceci