Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja milosc

Moja milosc przyznala sie do 36 bab. co mam o tym myslec?

Polecane posty

Gość moja milosc

36 kobiet w ciagu 10 lat???Czy to normalne?

Gość Szalona Mary
Że jest dziwką :)

no to babiarz z niego, i zalecane byłoby, delikatne zapoznanie się z ze stanem zdrowia delikwenta, o ile nie jest gawędziarzem erotycznym, rachunek prawdopodobieństwa jest nieubłagany, a wirusy niezwykle żywotne

Gość moja milosc
jest mi wstyd za niego,male co zrobic., tylko ja taka swieta. A jak myslicie czy teraz jest wierny?

Gość Szalona Mary
A tego nie można stwierdzić tak od razu. Inwigiluj go na bieżąco.

Gość Dolce Gabbanka
to się lepiej przebadaj

że szukała tak długo ciebie :D:D:D:D rozłóż sobie 36 bab na 10 lat, nie jest to aż tak wiele, ot co 3 miechy inna babka :D:D:D uważaj byś nie była kolejną na taki okres czasu

przypada 3,6 kobiety na rok czy to naprawde duzo????????? gdzie problem? 36 w rok,no,to moznaby podejrzewac erotomanie i sie martwic. w tym przypadku koles po prostu zyl normalnym zyciem i z zadna nie czul,ze chce zostac dluzej,tyle.

Gość moja milosc
ale on mowi,ze tylko mnie kocha

36 bab w ciągu 10 lat to 3,6 baby na rok czyli 1,8 baby na pól roku, czyli 0,9 baby na 3 m-ce:P :P :P :p :P jedna baba na 3 m-ce to nie tak źle:P

Gość heheheheeh dobre
ale spójrz na to tak. jezeli jestescie razem dluzej nic 3 miesiace to juz wyskoczylas ponad srednia. wiec moze koles sie zminia ;d;d;d

Gość O BOze to on sobie statystyki
prowadzi,ze tak pamieta? Wyliczyl ci z notesikiem?

Gość Szalona Mary
Puknijcie sie dziewczyny w głowe, skoro dla Was to normalne. Wszystko jedna ciemna masa.

ile jesteście razem? może gadał "kocham cię" do wszystkich 36 bab, skoro je tak skutecznie wyrwał :D ciekawe czy miał przerwy między nimi :P no chyba, że gustował w trójkątach badź czworokątach z samymi babami, badź miał harem, jeśli tak to możesz czuć ulgę - nie miał krótkich związków :D:D:D:D

kazdy singiel tak samo robi,statystyki zaleza raczej od ich powodzenia u kobiet. twoj najwyrazniej je ma.ciesz sie.kto by chcial odrzutka,ktory byc moze sie do ciebie przyczepia,bo go zadna nie chciala.

Gość moja milosc
problem w tym,ze jestem w ciazy.i co teraz

agais a dla mnie to nienormalne :) wiesz dlaczego? dlatego, że w ciągu 10lat koleś nie umiał próbować żyć w jakimkolwiek stałym związku, nie umiał żyć w związku bądź nie szukał związku - więc ja będąc z nim wcale nie jarałabym się, że ma powodzenie czy coś, tylko martwiła, czy jest ze mną na serio, czy przelotem :) ale to tylko moje zdanie - a ja jestem osobą, co woli coś na poważnie :)

Gość moja milosc
a o slubie cichosza

Gość moja milosc
ale ja go btez kocham a ostatnio widzialamn go z jakas pania. powiedzial,ze to kolezanka z pracy co mam o tym myslec

że twój czas już minał i czas na 38 babkę :P gadałaś z nim o ciąży?

eee tam szukal,staral sie,bla bla bla. po prostu spotykal kobiety,zauraczal sie od czasu do czasu,jednak szybko mu mijalo. ja tez jestem za powaznymi zwiazkami,ale nic na sile.czasem zauroczenie mija szybko i nie ma co trwac w tym dla idei. jedni spotykaja milosc od razu,inni po 10 latach. dlaczego zdrowy atrakcyjny koles mialby sobie odmawiac romansow. skad wiecie,ze zapewnial je wszystkie o swojej milosci. a nawet jesli,to pewnie one udawaly,ze na zwiazku im nie zalezy,liczac,ze on i tak sie zakocha. zwykle tak jest. kolesie i laski klamia tak samo.albo przynajmniej udaja cos,na poczatku oczywiscie.

Gość mój ma 40 lat
- a przyznaje się do ok. 50 kobit w swoim calym zyciu... Zresztą....taki ma zawód, że kobiet pełno wokoło i wszystkie na niego lecą :P W nosie to mam - teraz jest MÓJ czas :P

Gość tfureter
jestes tylko 37, daj mu co masz i zrob miejsce na 38, tak bedzie dobrze ;]

A ja tak sobie myślę... że wolę być ostatnią miłością kobiety, która miała 100 partnerów, niż pierwszą takiej, która będzie miała tylko dwóch.

Gość podziel to na 2
i wyjdzie prawie norma

Gość Karpiok 21
myśleć możesz o tym tylko że masz erotomana gawędziarza

Ten twój facet to jakis idota. Nie dlatego że miał 36 kobiet tylko ze sie do tego tobie przynał. Takie rzeczy można opowioadć kumplom przy piwku a nie swojej miłości Ja miałem tylko 8 ale i tak swoej powiedziałem o czterech. Zresztą kobiety też ukrwyają prawdziwą liczbę swoich partnerów. Zazwyczaj wspominają o jednym , dwóch ale nigdy wiecej niż trzech.

Moja miłość, ja na twoim miejscu bym mu nie ufał. Może on tym poprzednim 36 kobietom też mówił że je kocha ? A nie zastanawiałaś się jak to możliwe że mu nie wyszło z tymi 36 kobietami po kolei, w sensie że nie stworzył stałego związku ?