Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja milosc

Moja milosc przyznala sie do 36 bab. co mam o tym myslec?

Polecane posty

moj brat tez swiety za kawalera nie byl..nie wiem,czy nie mial wiecej babek niz ten twoj i to w krotszym czasie...ale teraz jest przykladnym mezem i juz oczekuja dziecka :) to wcale nie oznacza,ze twoj tez taki bedzie,ale chcialam wprowadzic nutke optymizmu.moj brat po prostu musial sie wyszalec... znowu moj facet byl lata samotny,nie mogl znalezc nikogo,a nie chcial lazic po dyskach i wyrywac na bajery...i zdarzylo mu sie pare razy pojsc do dziwki-rozumiem go,samotny facet przez 10 lat,to pare razy,to i tak malo.nie mam zalu.czasem trzeba przymknac oko,najwaznijeszy czlowiek jakim jest teraz,a nie co bylo :)

Gość wysmiewczyni
O to masz bzykacza pospolitusa. Jak to jedna bab na trzy miesiace to nie tak duzo? To co przez 10 lat z zadna kobieta nie byl zwiazany? Tylko regularnie musial szukac innych kobiet. Nie nie taki typek bzykacza pospoliyusa co miesiac inna to nie jest material na partnera. A zreszta raczej przebadaj sie bo ktoz to wie z kim on sie zadwal.

a po cholerę się pytać o takie rzeczy??? lepiej Ci teraz z tą wiedzą? wiadomo zresztą jest,że faceci zawyżają,a kobiety wręcz odwrotnie