Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

czy wasze córeczki też mają takie humory?

Polecane posty

Moja córka kazala sobie załozyc sukienke. chodzi w niej po domu obraca sie w kazdą strone i każe nam powatrzac że jest piekna i ze jest jak krolewna. Chodzi i mowi \"hmhmhm mmmm królewna Niusia\" albo \"ślićna Niusia\" :D:D:D:D Nie wiem co jej się stalo. Pierszy raz coś takiego urządza. wogole dzis zarzyczyła sobie zmierzyc pol szafy lącznie z kombinezonami, kurtkami i butami na zime. Skąd u niej takie zainteresowanie ubrankami? Tak z dnia na dzień? Czy wasze córeczki też przechodzily przez coś takiego?

Gość Karolina M.
MaMani, moj synek jak cos nowego zaklada to leci do lustra zobaczyc jak wyglada :-)

moj ostatnio tez zrobił pokaz mody i przymierzył wszystko, co miał w zasięgu ręki ;) Pata sama może się tak nie przebierała, ale namiętnie psa, chodził po domu w hawajskiej koszuli i futrzanych nausznikach :D za to teraz zanim wyjdzie do szkoły, to z 6 razy zmienia koncepcję ubrania... normalnie rano do kibla nie można się dopchać :O

rafinka tylko ze u Patrycji to wszystko normlane ale po niespelna 2 letniej małolacie bym sie tego nie spodziewala :D:D:D

no co, wprawia się ;) już niedługo ciuchy zacznie Ci podbierać :D ja nigdy nie wiem rano, czy to co zaplanowałam będzie w mojej szafie... bo młoda sobie pożycza, a potem gdzieś rzuca w kąt bałaganiara

chociaż ostatnio wzięłam się na sposób, jej kupuję więcej ciuchów, a potem od niej pożyczam :)

moja zaklada korale, torebke na jedna i na druga raczke torebki i robi "pa pa!!" ma 1,5 roku :)

moja też tak ma ;) niepowiem śmieszne to jest bardzo;) a korale są the best;)

Gość uuuupppp
Moja córeczka (20 miesięcy) ubiera czapkę i buty tatusia (rzom.46 :P), zakłada torebkę na ramię i też robi "pa,pa" a do tego posyła mi buziaka i mocuje się z zamkiem w drzwiach :) Słodko to wygląda :)

sarita witaj :) moja miala korale i je baaardzo lubila zakladala sobie na szyje... ale pewnego dnia je przegryzla wiec wywalilam do smieci i nowych nie dostanie! za to torebki sa na topie ale musza byc takie z dlugim paskiem zeby sobie mozna bylo na szyje zawiesic :D:D:D:D

moja preferuje takie torebki co tylko na rączce można przewiesić, do tego właśnie duże czerwone korale na gumce ( dość solidne) i kapelusz za zeta co jej babcia nad morzem kupiła ;)

MaMani - maluchy śpią więc można na kafe pobuszować , co nie? ;) moja o zgrozo zasnąła dopiero 45 min temu, a ty biedaczko masz podwójną robotę.

sarita ja mam dzis luz bluz bo tatus w domu :D:D:D wykapalam nelika nakarmilam i śpi od 19 :D potem wykąpalam manie szalala ale zrobilam jej kakao i pasla przytulona do lalki :D:D az jej fotke zrobilam bo tak fajnie z ta lalką wyglada a maz wykąpal sie sam ( chociaz tyle) i tez śpi :D:D:D powiem ci ze ja tylko 1 miesiac mialąm kryzys a teraz jest luzik. maniula sie super bawi lalkami wozkami klockami pisakami czyta sobie ksiazki czasem to nie wiem ze mam dziecko :D a nelik albo spi albo lezy i mi opowiada coś o "agugach" (czymkolwiek one są" :D:D:D naprawde oby tak dalej. niemoge powiedziec ze jest mi ciezko. jest ok :D

to super że dzieciaki takie grzeczne... moja Kasia bardzo chciałby miec w domku małą dzidzię ( jak gdzieś widzi niemowlaki to aż piszczy z zachwytu), także trzeba będzie pomyśleć o rodzeństwie dla Kasi...

sarita myślec to jedno a postarac sie to 2 :D:D moja ciocia o rodzenstwie dla swojego smyka mysli juz 8 rok... i narazie stwierdzilą ze ejszcze przez 5 lat pomyśli :D:D:D:D:D No i chyba z tego myslenia to nic nie bedzie :D

nie no, zwlekać to nie mamy zamiaru ;) mamy już w pracy obstawione dyżury świąteczne więc nie chciałabym żeby ktoś musiał za mnie w święta popierdzielać do pracy. tak czy inaczej to już niedługo MaMani :)