Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

hej dziewczyny :) ale nas tu przybyło :) u mnie 5 tygodni minelo w poniedziałek :) piersi juz ladne a facetowi podobaja sie jeszcze bardziej niz mnie samej heh. zaczelam uzywac od 2 dni plastry na blizny. gosc marzena pisala o nich wyzej. Na razie trudno mi powiedziec jakie efekty ale na pewno warto sprobowac. na jednej piersi mam nieladny strup. jakies 2 tyg temu zaczela mi tam saczyc sie jakas ropa... mialam juz malutki strupek a przez to sie pogorszylo. zaczelam tylko pryskac to miejsce octeniseptem i przestalam nawilzac zeby jakos sie zasuszył. przez niego nie moge sie zanuzac we wodzie wiec ciagle szybkie prysznice. moge juz nosic normalne staniczzki:) kupilam dwa w intimissimi ale podobno nie sa najlepsze dla żelków... podobno słabo podtrzymuja. nie zauwazylam w sklepie ale ramiączka mam zrobione na najkrotsze a jakos spaduja mi co mnie wkurza. ale prezentuja sie mega :D kupilam sobie tez jeden sportowy bo te wczessniejsze duzo za małe :P jesli macie jakies pytania itp to piszcie na poczte podalam w swojej stopce. Wrociłam juz do pracy i codziennosci wiec nie zagladam tu reg ale fajnie ze temat jest goracy :) buziaki dla was :)

Gość gośćKasia
Hej u mnie w miare do wytrzymania. Prawa piers powoli schodzi w dół ale piecze niemiłosiernie:( ale jest do wytrzymania. Plecy nadal pobolewaja Mąż kupił mi plastry Olfen i rzeczywiście przynoszą ulgę. Blizny ładnie się goja czekam az zejdą strupy i zacznę używać tej maści silikonowej i ponoć trzeba masowac blizny bo czuje takie zgrubienia. Jutro mija 7 doba. Nie mogę się jeszcze wyprostować ale już lepiej ruszam rękoma. Konsultacja dopiero 16.05. Pozdrawiam:)

Gość zuza1234
Marzena Te plastry sutricon zamowilam na allegro ..Obeszłam szesć aptek i w żadnej nie było. Placiłam 99 zl +7zl wysyłka. czekam az strupki odpadna i zaczynam uzywac a poki co wg zalecen natluszczac bepanthenem dwa razy dziennie. Marzena nie stresuj sie.Moze sie okaze ze Ciebie nic nie zaboli .Roznie to bywa,jak tam czytam opinie tutaj ale tez ogladam you tub fimiki z operacji to jedne mowia ze koszmar (jak ja :-)) a drugie ze luzik jest super malo co odczuwaja jakikolwiek bol i na drugi dzien ida na spacer ;) osobiscie nie wychodzilam z domu dwa tyg .poza jednym razem na kontrole , i teraz drugi raz bylam w srode na kontroli.obydwa razy maz mnie zawozil.A i tak zakrywam sie plaszczem bluzka szersza .czym sie da zeby sasiedzi nie ślipieli :-P

Gość gośćSara
Dziś drugi dzień po zabiegu. Niestety wymiotuje po ketonalu i wymiotowalam tez w nocy po tym jak wzięłam pyralgine. Lekarz powiedział ze mogę brać controloc na żołądek. Ale jak na razie żadnej poprawy no i boli jak cholera :(

Gość zuza1234
Chce miec fajny cyc Fajnie ze juz jest super i zaczelas pracowac Ja tez zaczynam powoli myslec o kupnie nowego stanika .Raczej juz z h&m nie chce kupowac stanikow.mam pushopow pol szafy, nie sa super te staniki .Chcialabym kupic z jakiejs renomowanej firmy typowo bielizniarskiej , i sie zastanawiam gdzie sis udac

Gość gość marzena
Zuza a wejdź sobie na stronę firmy gorsenia. Wg mnie są śliczne cena też względna. Są tam różne usztywniane i zwykle. Jak ja juz będę na tym etapie to na pewno ten sklep odwiedzę bo w lodzi jest. Myślę że w wielu miastach tez

Gość gośćSara
Marzena, napisałam na Twojego maila :)

Gość Olagość
Esotiq I Merlin tez maja fajna bielizne.

Gość gość
Hej cycolinki ja dzisiaj 10 dzien po operacji i jest dobrze, przestalo krwawic i dzisiaj wracam do pracy, pracuje tylko piatki soboty wiec za duzo sie nie narobie ale ciesze sie :-)

Poprzedni post to moj zapomnialam sie zalogowac :-)

Gość gośćKasia
Dziewczyny może to brzmi glupio ale martwi mnie ksztalt prawej piersi :( zdaje sobie sprawe z tego że to dopiero tydzien po operacji ale lewa pierś zeszla nizej i ma ladny ksztalt choc to ona zaraz po zabiegu była bardziej opuchnięta niż prawa. Przypomnę ze w lewej mam implant 450cc a w prawej 500cc. Czy ta pierś zejdzie niżej? Dzwonił do mnie dziś lekarz i pytał jak sie czuje i jak sytuacja mówiłam o tej piersi kazał cały czas nosić pas więc noszę. Mogę wysłać zdjecia jesli ktos chce zobaczyć. Doktorkowi też wysłałam wiec gdyby bylo cos nie tak to by zadzwonił a widocznie nie ma powodu do obaw. Konsultacja 16.05. Pozdrawiam

Gość zuza1234
Kasia U mnie to samo...choc niby implanty te same to lewa jest w ciul wyzej i od gory jest wybrzuszona i z boku patrzac od pachy wychodzi w lini prostej na dol jest jej bok.a prawa ladnie zaokraglona i jest juz nizej. Tez sie matrwie....jestem prawie 3tydz po operacji .generalnie sutki mam na tej samej wysokosci ale ta lewa nawet jak stane bokiem to widac ze jest wybrzuszona od gory a prawa nie... pas tez nadal nosze bo tak lekarz kazal na kontroli w srode .

Gość gośćKasia
Zuza1234 U mnie też wlasnie tak spuchnieta od góry i splaszczona z boku :( jak nie pierś:( jak sie poloze to są rowne:( Zuza byłaś na kontroli?mogę wysłać Ci zdjecie jak to wygląda

Gość Kamilka089
goscKasia ja zobaczę chętnie Twoje fotki.. no kurde dziewczyny niemartwcie mnie ze tak się dzieje ja za niedługo mam operacje i bardzo się już boje. teraz czekam na wyniki badań krwi oby były dobre...

Gość gość
zapomnialam podac emaila. Exstaza0089@interia.pl

Gość Olagość
Piękne biustonosze na nasze nowe piersi! Boje się tylko o push up? Myślicie, że przy anatomicznych implantach można push upów używać? Te biustonosze mają wbudowany push niestety. http://www.stylepit.pl/marliesdekkers

Gość zuza1234
Kasia wyslij mi zdjecie .przysle Ci swoje .lekarz mowi ze to opuchlizna ale co- z jednej zeszla juz dawno a ta lewa ze niby nic??martwie sie tak jak Ty a ja juz prawie 3 tyg po operacji basia11@onet.com.pl

Gość gośćKasia
Kamilka89 Wyslalam fotki. Co do wyników to sie nie martw ja miałam anemie i jakos nie wpłynęło to na mój zabieg.

Gość Kamilka089
gośćKasia nic kochana nie dostałam poslij jeszcze raz Exstaza0089@interia.pl

Gość Kamilka089
goscKasia no to okey wyniki niech będą okey ale teraz zaś okres się kłania..przestałam brać anty i mogę dostać w każdej chwili a chce juz mieć ten zabieg.. Laseczki a jak zalatwilyscie sobie L4 bo z kliniki dostane ale pieczatka podobno jest chirurgia plastyczna.. a ja sobie na to nie mogę pozwolić załatwiał ktoś u lekarza rodzinnego l4

Gość gośćMaja39
Witam. Właśnie mija 3 doba po operacji. Ból jest do zniesienia pod warunkiem wspomagania się lekami. Najbardziej dokuczały mi dreny tzw. szczypanie i pieczenie, a także podnoszenie się z bólem w klatce piersiowej. Ja miałam operację w Kołobrzegu u dr. Krajewskiego. Opieka rewelacyjna, pielęgniarki na szybkich obrotach, miłe, kompetentne, życzliwe. Podawały leki, jedzenie, myły, masowały piersi. I właśnie o te masaże mi chodzi. Przy wypisie dostałam informację, że kilka masaży powinna wykonać zawodowa masażystka. Koszt takiego masażu nie jest mały od 100 do 150 zł. Czy też miałyście takie wskazania, czy masowałyście same. Pozdrawiam.

chce miec fajny cyc mam dokładnie to damo co ty pod jedną piersią :/ wczoraj byłam tak zmęczona, że zasnęłam w wannie, namoczył mi się tak strup, że zeszło wszystko i zaczęło się sączyć. Kurcze siedzę i myślę o tych plastrach teraz, chyba kupię bo coś ciężko goi się jedna. Akurat w miejscu gdzie był dren .

asi28 ona miała operację 8 mies temu. Czuje się świetnie :)

Gość zuza1234
Kasiagosc napisalam Ci wyzej swojego maila.mam ten sam problem co Ty.wyslij mi swoje zdjecie. basia11@onet.com.pl wysle Ci tez swoje

Gość JJ88
Kasia wysyłaj fotki. Jestem na tym forum juz troszke plus na "forum beauty w Polsce" i tam spotykam sie wielokrotnie z tym iż jedna pierś jest bardziej do góry, lub słabiej schodzi pouchlizna. Nie jestes kochana odosobnionym prxypadkiem. Mam nadzieje ze dodam Ci odrobine otuchy pisząc iż to wszystko sie unormuje. Nic sie nie martw piersi układają sie nawet do 6 miesiacy. Wejdź na forum beauty w Polsce i pooglądaj zdjevia dzoewczyn. Pozdrawiam i zycze szybkiej rekonwalescencj :*

Gość gośćKasia
JJ88 Zuza1234 Zdjecia wyslane sprawdźcie pocztę Dziękuję za wsparcie kobietki :)

Kasia napisałam na Twojego maila.

Gość gośćKasia
JJ88 Dziękuję za odpowiedz i za dobre slowo. Ja pas noszę od dnia zabieg zdejmuje stanik do kapieli i przy zmianie opatrunku. Czasem jak mocno ból mi dokucza to rozpinam pas na 3-4 minuty by odetchnąć i zapinam spowrotem. Obnizam pas na prawej piersi maksymalnie w dol by implant sie zniżył. Martwi mnie jeszcze taki splaszczony bok tam pasem nie zadzialam niestety:( mam nadzieję, że wszystko sie ułoży:( i prawa piers zejdzie nizej i nabierze tym samy kształtu. Raz jeszcze dziekuje za oodpowiedz. Pozdrawi:)

Gość Olagość
Leki przestają działać i znowu kłucie i tkliwość nie do wytrzymania. Jak leki działają jest bosko ale jak przestają nawet nie byłam w stanie opatrunku zmienić bo tak piekła pierś... nie byłam w stanie stanika ubrać. Czy to normalne? Lekarz przepisał mocne leki ale nie jest ani ciut lepiej a to już 7 dobra...

Gość zuza1234
Kasia gosc Nic nie dostalam. basia11@onet.com.pl Moze gdzies blednie maila wpisalas bo nie mam nic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się