Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość MonikaŁdz
Tak :) Myślę, że dobra regeneracja jest sporo zależna od sportowego trybu życia, który prowadziłam i którego powrotu nie mogę się doczekac :)

Gość W koncu szczesliwa 30
Monika, o tym samym pisalam :)

Gość Meg1234
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post tutaj i 2 tydzień po operacji☺Wszystko poszło gładko mam 375 pod mięsień, opuchlizna schodzi ale dość nierówno, jedna pierś wieksza jakby i niżej od drugiej, trochę zaczynam się martwić, wyczytałam że tak może być przy wszczepieniu pod mięsień i gojenie się zależy od tego że jeden mięsień był bardziej wycwiczony na przyklad a drugi mniej,do tego ten jeden cycoch ☺bardziej boli. Czy też tak mialyscie,podzielcie się proszę doświadczeniami. I jeszcze jedno, jak z ćwiczeniami silowymi u Was, chciałabym jak najszybciej wrócić do mojego ukochanego pole dance i trampolin ale boję się ☺

Gość Jessica31
Meg1234, ja tez miałam ten problem, mięsień z lewej strony był bardziej zrośnięty i opuchlizna nie równo schodziła. Lewa piers była gigantyczna po op. Dzis tj 5tyg po op wszystko równe ( jedna piers ciut niżej ale tak tez było przed - anatomia, symetria itd) różnica jest tak niewielka ze prawie nie widoczna. Do ćwiczeń wróciłam po tyg od op. Do dzis ćwiczę tylko nogi i pośladki co drugi dzień. Wracam ba siłownie za tydzień. Byłam juz raz ale akurat tydz temu zrobiłam brwi Pernamentne i nie mogę chodzić :-( lekarz na pewno dał ci listę przeciwwskazań i lepiej sie stosować. Po co ryzykować przemieszczeniem sie implantu.. Nie chciałabym osobiście jeszcze raz być operowana skoro dopiero co do siebie doszłam i mogę śmiało wykonywać wszystkie czynności :-)

Gość Meg1234
Jessica31☺dzięki za odpowiedź ☺pocieszylas mnie bardzo i teraz już nie będę panikowac i cierpliwie czekać na ostateczny efekt. Zabilas mnie tym że po 1 tyg zaczęłaś ćwiczyć cokolwiek podziwiam ☺ Rozmawiałam dziś z dziewczyną która po pół roku nawet pompek nie mogła robić to mnie trochę dobilo ale mam nadzieję że u mnie będzie inaczej chociaż pan doktor tłumaczył że implant pod mięsień ogólnie jest lepszym rozwiązaniem ale jest jeden minus taki że przy intensywnym treningu klatki piersiowej, rąk i ramion implant się bardzo uwidacznia co w sumie logiczne jest bo mięśnie rosną. Może to zdeformować piersi i tego się obawiam. Ze też sobie upodobalam akurat dwie aktywności fizyczne które nie wpływają najlepiej na ułożenie implantów ale nie zrezygnuję ☺Ciekawa jestem jak pójdzie c****erwszy trening na siłce, napisz proszę wrażenia bo ciekawa jestem ☺Pozdrawiam

Cześć dziewczyny, za trzy tygodnie mam zabieg u J.J. we Wrocławiu. Mam 168 i 56kg, pod biustem 77. Podczas pierwszej wizyty dr zaproponował mi Mentor CPG 322 rozmiar 255 albo 295. Na drugiej wizycie poprosiłam o 335 i bez problemu dr pokazał mi implanty. Teraz stoję przed wyborem rozmiaru: 295 czy 335? Czy któraś z Was ma podobne wymiary i mogłaby podzielić się opinią? :) Zależy mi na proporcji.

Gość A_nuśka
Większe weź. Chyba 90%dziewczyn po wybrało by większe.

Gość gośćpaola
Laureka Ja miałam mieć 295 lub 345. Bardzo chciałam większe. Jednak w dzień operacji nie wiem dlaczego, ale zaproponowali 255 lub 300. Te implanty różnią się o pół centymetra w szerokości z tego co pamiętam. Powiedziałam, że chce większe piersi i dostałam 300ml. Jednak dzisiaj walczyłabym o troszkę większe tak o jeden rozmiar i mialabym tak jak chciałam duże cycki. Te też nie są małe, ale czuję niedosyt. Tzn. gdyby ta opuchlizna nie zeszła byłoby rewelacyjnie, ale piersi jednak troszkę się zmniejszyły. Nie rodziłam jeszcze dzieci także się tym nie przejmuje bo może po dzieciach piersi będą wymagać poprawki więc już wtedy będę mieć większe bo większy implant się zmieści. Te i tak sa fajne, ale do 100 % zadowolenia brakuje jeszcze jeden rozmiar. Aaa.. no i zapomniałam napisać teraz moj rozmiar sportowych staników to 70D. Z tym, że ten pooperacyjny widzę że zaczyna się robić troszkę luzniejszy bo opuchlizna już schodzi, a z kolei ten który kupiłam w triumph jest trochę mały tzn. czuję jak uciska.

Gość 104daisy
Laurerka ja też mam zabieg dokładnie za 3 tygodnie tj 7.10 ;-) wymiary podobne tylko wzrostu mam 160 cm waga ta sama, biorę 360 i 340 okrągłe

Gość Ceren
Hej Laureka Mam podobne wymiary na kiedy masz operacje u JJarlinskiego ? Ja na 17 pazdziernika i tez mam dylematy co do wyboru piersi Zycze powidzenia

Gość Laureka
Ceren ja mam termin na 10.10 u również mam dylemat. Chciałabym, aby piersi były proporcjonalne do ciała i choć jestem osobą szczupłą to pod biustem mam 76-77cm, w biuście natomiast 89 - dr powiedział, że należy zssumować implant z biustem. A jakie Ty masz wymiary? I jakie miałaś wyjściowe propozycje od J.J.?

Gość laureka
GośćPaola a jakie masz wymiary (wzrost, waga) i teraz biust już po zrobieniu? Napisz mi proszę ile masz w biuście i pod :)

Gość A_nuśka
Ja mam zabieg 25 pazdzirnika. Przy wzroscie 174cm waga 60kg i wyjsciowka B pod biustem 72cm... bede miec 370ml lub wiecej jak sie zmiesci..a czykolwiek lekarz mowil ze to max

Gość gośćpaola
mam 165 wzrostu, 51kg, jestem szczupła, pod biustem mam 70, a w biuście nie wiem bo nie mam jak sprawdzić. Moje 300 mają projekcje 5,6 a te 295 miały 4,8 o ile się nie mylę. Także spora różnica. Porównaj sobie projekcje implantu.

Gość gośćMichasia
Gośćpaola po jakim czasie zeszła Ci opuchlizna? "brzuszek" też miałaś wygięty po operacji? Mi już mija 8 doba, a dalej czuje się jak balon:/

Gość Ceren
Hej Laureka Mam 170 waga 64 pod biustem 75 i karmilam piersia nie mam duzej wyjsciowki mimo tego sa oklapniete Bede miec 390 ml mentor anatomy 323 profil

Gość gość
Dziewczyny, wybieracie sie do brafitterki? :) P.S. Bierzcie jak najwieksze bo bedziecie zalowac! Ja mam 420 ml i to za malo dla mnie :/

Gość gość
jestem ciekawa jaki rozmiar ma teraz Rozenkowa...

Gość gośćpaola
gośćMichasia dwa tygodnie utrzymywała mi się opuchlizna na brzuchu. Dalej mam troszkę większy brzuch, a dzisiaj 3 tydzień po operacji, ale to może dlatego, że okres mi się zbliża.

gość zanim zdecysujesz się na kolejną operację poczekaj aż wszystko się wygoi i zejdzie do konca opuchlizna. nie ma co się martwić na zapas, lekarz na pewno zrobił dobrą robotę ;)

Gość MonikaŁdz
Dziewczyny jestem 12 dni po operacji ! Jest genialnie od 3ch dni nic nie boli :D efekt super jutro mam zdjęcie szwów! Polecam wszystkim, którzy się zastanawiają ! Jestem bardzo szczęśliwa !

Gość gość_m
Hej Dziewczyny, zastanawiam się nad zabiegiem, mam do was pytanie ile płaciłyście za zabieg i u kogo, w skali od 1-10 na ile jesteście zadowolone z efektu. Będę wdzięczna za odpowiedzi

Czesc dziewczyny. Jestem po operacji już ponad trzy tygodnie. Implanty pod gruczoł 450 mentor. Ogólnie czuję się ok ale... właśnie zawsze jakieś ale. Lewa pierś w porządku natomiast prawa boli. No niezupełnie cała poprostu przy niektórych *****ch pod piersią odczuwam ból. Czasami tak jakby ktoś ciął mnie od środka. Rozmawiałam z doktorskiej i powiedział mi, ze prawdopodobnie mógł zostać naruszony jakiś nerw i dlatego tak to odczuwam. Ale nie mam co się martwić bo z czasem przejdzie. Czasami jest lepiej czasami gorzej. Zastanawiam się czy któraś z was miała coś podobnego i jak długo to może się goić?

Gość aduuular
Spokojnie Abby, to nie wina nerwa, Boli i trochę poboli jeszcze, implant się układa jeszcze

Gość gość
Hej dziewczyny, wczoraj byłam na konsultacji i jestem przed podjęciem decyzji jaki rozmiar wybrać. Lekarz jako pierwszy rozmiar zaproponował 345 okrągłe mentor jednak wydawały mi się za małe, więc zaproponował 395 i boję się że te drugie będą za duże. Mam 156 cm wzrostu i 50 kg. Może ma któraś podobne wymiary i mi coś podpowie. Boje się, że po operacji będę żałować, że nie wybrałam wiekszysz, a z drugiej strony nie chce wyglądać jak dmuchana lala.

Gość gość
czy mierzenie wkładek w staniku i koszulce jest w miarę miarodajne?

Gość Jessica31
Mierzenie wkładek nie do końca pokaże efekt końcowy rozmiaru bo 10% i tak ginie jeżeli pod mięsień wiec polecam wybrać większe implanty

Gość gość
Dlaczego 10 % wkładki ginie jak jest wkładana pod mięsień ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się