Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonatka30

Zdrada,czy to warto zdradzic?

Polecane posty

Gość Zonatka30

Jestem mezatka od 12stu lat,w malzenstwie uklada sie dobrze,a mimo to zdradzilam meza z kolega z praCY,A najgorsze jest w tym,ze tego nie zaluje...Bylo mi cudownie,inaczej niz z mezem,fajne to uczucie pozadac innego mezczyzne i byc pozadana przez innego mezczyzne... Nie zrozumcie mnie zle,kocham meza,niechce rozwodu,poprostu jakis czas tego dowiedzialam sie o zdradzie meza,choc on sie nie przyznaje do nieczego,wtedy cos we mnie peklo i wtedy wlasnie poznalam mezczyzne z ktorym czulam sie dobrze,wiec zapragnelam go,a on mnie i bylo cudownie....Najgorsze jest to,ze podoba mi sie to i niechce z tym konczyc...

Gość glos rozsadku
szukasz rozgrzeszenia czy o co chodzi? :-)

trzeba mieć mocną psychikę i umiejętności aktorskie i sporo czasu. I przygotować się na nałogi typu alkoholizm, bo trzeba będzie jakoś utopić i uśpić wyrzuty sumienia

Gość Farevel
Mam identyczna sytuację co Ty, nawet zalozyłam topic odnośnie tego problemy. Wiesz co mnie najbardziej przeraża- to, że kompletnie nie mam wyrzutów sumienia :/

Gość glos rozsadku
to faktycznie moze przerazic....zwlaszcza meza ;-)

Gość tez nie mialam
wyrzutów sumienia

Gość Farevel
No niestety, zycie nie jest czarno-białe, czasami zdarzają się rzeczy które nas zaskakują, ale wiem co jeszcze jakiś czas temu bym powiedziała o kobiecie w takiej sytuacji, az wole sama siebie nie cytowac. Cóż moim zdaniem chyba takie sytuacje pokazują, że cos jednak w związku nie gra do końca...

Gość tez nie mialam
FAREVEL -to samo chciałam napisać

Gość Farevel
Z jednej strony - bezpieczny, troche wypalony związek a z drugiej ciarki po plecach i motyle w brzuchu jak za czasów licealnych. Trudno się z tego rezygnuje ;-)

Gość glos rozsadku
santo - nie kapuje :-) ale wiesz...zycie nie jest czarno biale ;-)

Gość glos rozsadku
oj trudno sie rezygnuje nazywajac to kolorami szarosci ;-))) eech te dylematy ;-) nie nie wyrachowanie, bron boze :-)

>> ale wiesz...zycie nie jest czarno biale Akurat w tym przypadku jest. Albo kocha i jest wierna, albo nie kocha i daje dupy. Proste.

Gość tez nie mialam
no to SANTO dlaczego tak sie dzieje ,no powiedz

Gość glos rozsadku
to sie nie dzieje, takie podejmujecie decyzje :-)

Gość Farevel
Santo Subito -----> oj, mało chyba jeszcze przezyłeś. Ja np. nie spałam z moim kolega z pracy. Całowałam się z nim jedynie kilka razy, ale to jak on na mnie patrzy, jak się przy nim czuje sprawia, że z usmiechem ide rano do pracy. Nie polega to na dawaniu dupy na prawo i lewo. Po prostu poznajesz kogoś kto sprawia, że znowu zaczynasz czuć się mega atrakcyjnie, kobieco, skoro facet z którym jestem nie potrafi mnie docenić...cóż to jego wina. Taka jest prawda- zdrada lezy po stronie osoby zdradzanej i ja sama byłam po tej drugiej stronie i wiem, że to była moja wina. Dlatego nalezy ostroznie oceniać, najłatwiej wyzywać i szufladkowac ludzi, tylko kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...

motyle w brzuchu!!!! fajnie tylko motyle składają jaeczka i wygłęgają się z nich bardzo nieprzyjemne liszki a jeśli tym motylem w brzuchu , będzie motyl typu bielinek kapustnik, to możesz być w niemiłej sytuacji.....

>> no to SANTO dlaczego tak sie dzieje ,no powiedz Mnie nie pytaj, nie jestem kurrwą. Pytanie skieruj do autorki.

Gość glos rozsadku
ze co??? zdrada jest wina osoby zdradzanej?? :-))) rewelacja!! nie ma jak sila racjonalizacji swoich poczynan :-)

>> Taka jest prawda- zdrada lezy po stronie osoby zdradzanej Najwygodniej jest znaleźć zadre w cudzym oku, nie widząc belki w swoim. Nie tłumacz się. Zdrada leży po stronie zdradzającej. Koniec, kropka.

Kochasz? Taka stara a taka głupia :D Jak się kogoś KOCHA to się SZANUJE tą osobę :) Jak widzisz nawet 20 latki to wiedzą :) Oklaski :) 🌼

Gość Farevel
Oj, Santo Subito, nie rozumiem troche Twojej agresji. Nie szufladkuj ludzi tak łatwo. Ja szanuje Twoje poglądy i prawo do ich wypowiadania ale jakiś poziom niech bedzie zachowany :)

Gość glos rozsadku
po tekscie o winie zdradzanego trudno zachowac poziom ;-)

Gość Farevel
Mój chłopak ostatnie 2 lata spędził przed kompem w wirtualnym świecie. Nie ma czasu na prace, szkołe na mnie. Seks? Moge zapomnieć. Rozmowa - też nie bardzo - musi grać. Wiem, że jestem jedynym zywym - niewirtualnym osobnikiem z którym ma kontakt, jestem z nim bo go kocham, ale potrzebowałam się poczujc w końcu tak jak powinnam się czuc przy nim. Ja dawałam z siebie wszystko, czasami wszystko to za mało...

Gość Farevel
głos rozsądku --- taka prawda. Jak jesteś zakochana po uszy, zapatrzona w swojego faceta, on daje Ci poczucie bezpieczeństwa, czujesz się doceniana itp nie szukasz tego na zewnątrz. Jeśli szukasz znaczy to, że tego zabrakło. Dlatego też uważam zdrade za wine zdradzanego - bez względu na to jak dziwnie to brzmi. Troche już w życiu przeszłam i kiedyś na taką kobiete posypałabym epitetami, ale nauczyłam się patrzeć z róznych stron na sytuacje i wiem, że decyzje jakie ludzie podejmuja nie sa czasami takie proste i oczywiste. nie każda zdradzająca kobieta to kurwa.

Gość glupia koorwo
" Santo Subito -----> oj, mało chyba jeszcze przezyłeś. Ja np. nie spałam z moim kolega z pracy. Całowałam się z nim jedynie kilka razy, ale to jak on na mnie patrzy, jak się przy nim czuje sprawia, że z usmiechem ide rano do pracy. Nie polega to na dawaniu d**y na prawo i lewo. Po prostu poznajesz kogoś kto sprawia, że znowu zaczynasz czuć się mega atrakcyjnie , kobieco, skoro facet z którym jestem nie potrafi mnie docenić...cóż to jego wina. Taka jest prawda- zdrada lezy po stronie osoby zdradzanej i ja sama byłam po tej drugiej stronie i wiem, że to była moja wina. Dlatego nalezy ostroznie oceniać, najłatwiej wyzywać i szufladkowac ludzi, tylko kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień..." Jeżeli mąż Cię nie docenia i chcesz puscić się z innym, to po prostu poinformuj o tym męża, ze chcesz odejśc. Inaczej jesteś koorwą nie ma usprawiedliwienia. Nawet jeżeli wina jest po stronie osoby zdradzanej, jest wyjście by uniknąc zdradzania, a tym wyjściem jest rozstanie się.

Jeju!!!!!A takie zawsze wzory do naśladowania,a faceci zdradzają itd. czas na rachunki sumienia!!!Jak w związku jest dobrze to o zdradzie sie nie myśli,no ale o związek trzeba dbać,a nie truć motyle myśląc co w drugiej osobie jest źle,po jakimś czasie związku.:)Jeśli już dwie osoby decydują sie być ze sobą razem(nie jest to przymus)i im na sobie zależy to sie nie myśli o zdradzie,np. w pracy,a o tym gdzie wyjdę z dziewczyną lub żoną po pracy.Na kafe siedzą "wybitni specjaliści!"Ja chciałem napisać tylko swoje zdanie:)

Trzeba szanować drugą osobę.No i jak sie kocha to sie nie zdradza.Usłyszałaś może jakąś plotkę i wybrałaś sie na łowy.Poinformuj jutro męża o tym co się wydarzyło,a wtedy jeśli opowieści o jego zdradzie,które usłyszałaś pewnie od "znajomych" były prawdziwe to Ci powie,czy tez zdradzał,czy był w Ciebie zapatrzony.:)Dobrej Nocy Wszystkim!:)

Gość Lolaluu
miałam dokladnie tak samo, w koncu odeszłam i dobrze zrobiam!