Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość die shy guy

Czy uprzedzić prostytutkę , że to będzie mój pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość die shy guy

mam prawie 24 lata i zerowe doświadczenie, nieśmiałość mi zniszczyła, życie...ale chce to zmienić ...lepiej milczeć i mieć nadzieję , że się nie zorientuje czy odrazu walnąć z mostu i być może być narażonym na śmieszność

Powiedz o co biega, to odpowiednio się tobą zaopiekuje ;) Jak jak poleci po standardzie, to i dla ciebie bedzie lipa, bo nie wiesz o co chodzi w tej grze :o

A co ją to obchodzi ?:) ... :D hehe ... nie rozumiem ludzi którzy płacą komuś za seks, nie lepiej poderwać kogoś i przespać się z nim za darmo ?:]]] bezsens.

Gość die shy guy
tylko dla mnie problemem jest zabrać numer od obcej dziewczyny, nie mówie już nawet o pójściu na randkę czy pocałunku....kobiety teraz chcą mega pewnych siebie , takich jak ja skazują właśnie na płatny seks...:(...tak naprawdę kobieta nigdy nie zrozumie nieśmiałego faceta

Gość ja bym zrozumiala

Gość aska1234567
na randke sie boisz isc i myslisz,ze dasz rade z prostytutka.watpie uciekniesz szybciej niz przyjdziesz

"takich jak ja skazują właśnie na płatny seks... ...tak naprawdę kobieta nigdy nie zrozumie nieśmiałego faceta" sam siebie skazujesz... ale widzę że mamy tu do czynienia z wielkim pokrzywdzonym przez los, więc nie dobijam bardziej :P

Gość die shy guy
dlatego nie ja pojade do niej tylko ona do mnie przyjedzie...abym nie mogl sie rozmyslic........ sam siebie skazujesz... ale widzę że mamy tu do czynienia z wielkim pokrzywdzonym przez los, więc nie dobijam bardziej przepraszam bardzo ale to kobiety mnie olewaja , maja tylko za kolege itd...wiec sam siebie nie skazalem

seks z przy niedoświadczeniu seksualnym jest jak lizanie cukierka przez szybę i bardzo nierozsądne podejście do sprawy tzw pierwszego razu. Może zostawić wspomienie przykre i zniechęcić do kontaktów seksualnych. Czy nie lepiej, odważyć się i zawalczyć jak prawdziwy wojownik, a że się czasem nie uda, to próbować dalej, do skutku.

Gość telesfor
powiedz...może będą jakieś gratisy:D może prostytutaka będzie mieć hiva i jak usłyszy ,żeś poszedł bo niesmiały to cię ocali:D

24 lata i pierwszy raz:-)))), ojj biedny chlopiec tyle lat tylko z Renatkom;-) KAJ TY SIE UKRYWAL:-P

"przepraszam bardzo ale to kobiety mnie olewaja , maja tylko za kolege itd...wiec sam siebie nie skazalem" A to któraś ma obowiązek Cię chcieć czy jak? Jeśli mnie nikt nie chce, to do siebie mam pretensje, a nie do kolegów, znajomych i prezydenta Obamy...

Gość die shy guy
ale ja juz do nikogo pretensji nie mam , staram sie jakos poradzic innymi sposobami, nie przyszlem tu by uslyszec ze jestem frajerem bo laski nie moge wyrwac...bo to wiem...przyszedlem tutaj po jako taka rade w kwestii zawartej w temacie

Gość no chyba glupi jestes
wiesz ile normalnych dziewczyn ucieszylo by sie z prawiczka

Gość die shy guy
ciekawe których

Gość die shy guy
to nie ja pisalem ostatni post....ja juz nie mam sily szukac za stary jestem i zbyt zmeczony...postawilem na radykalny krok

Gość czemu by się ucieszyły

Gość przeciwna
po prostu mnie chlopie zatkalo.. ciebie nie znam i oceniac cie nie bede ale twoje zachowanie... bo jest po porstu idiotyczne..

Gość .młoda
pierwszy raz... juz lepiej by bylo gdybys na jakiejs imprezie jakas latwa ten tego ;p ;/

a co z tego, że prostytutka :) przynajmniej sobie wybierzesz jakąś ładną i seksowną - jaką będziesz chciał :) warto powiedzieć, że to Twój pierwszy raz i nie ma się czego wstydzić :) ona już się Tobą zajmie :) powodzenia :*

" nie lepiej poderwać kogoś i przespać się z nim za darmo ?" do czegoś takiego to trzeba być: - pewnym siebie - przystojnym - mieć gadane - doświadczenie w podrywie - dobrze się ubierać - być wysokim - dobrze zbudowanym - i pewnie dużo innych bo inaczej żadna na kogoś bez takich cech nie spojrzy a już napewno nie na jeden raz :classic_cool: więc kpisz

Gość .młoda
wydaje mi sie ze nie do konca tak jest. pelno jest takich puszczalskich ;p

Gość .młoda
no nie wzielam pod uwage tego niesmialego i niepewnego siebie;p a pijanej to wszystko jedno czy brzydki, czy piekny ;]

Gość oajajjajaaa
prostytutka ładna i seksowna? hahaahhaha raczej brudna, przeorana, szeroka i do dupy haha oj ludzie a może troche normalnosci ,co to za argument bo masz 24 lata i 0 doswiadczenia,czekaj na ta jedyna albo idz na terapie do psychologa i nabierz pewnosci siebie chociaz skoro masz takie ambicje i chcesz przeleciec na sile jakas babe z hiv i kila to tobie ju znic nie pomoze

Gość oajajjajaaa
littlesensitive----------- witaj dziwko,witaj.

Gość tomas_85
die shy guy ma racje piszać że "...tak naprawde nigdy kobieta nie zrozumie nieśmialego meżczyzny". Sam mam prawie 24 lata i jeszcze nigdy nie miałem okazji kochać się z kobietą. Pomyślicie że pewnie jestem jakimś chorobliwie nieśmiałym odludkiem który boi sie spojrzec na kobiete a co dopiero zrobic z nią coś wiecej. Otóż zaskocze was bo pomimo ze jestem zwykłym przecietniakiem to zawsze starałem się z szacunkiem traktować każda spotkana kobiete. Kwiaty, kolacje, restauracje i wszystko to co sprawia ze kobieta czuje się doceniona nie przyniosło upragnionej miłości. A jak bez miłości można przeżyć swoj pierwszy raz jeśli sie kogo nie kocha??? Z perspektywy czasu myśle że już lepszy efekt osiagnałbym traktujac kobiete jak dupe do ruchania na jeden wieczór. Mi sie zachciało miłosci i dzis w porywie namietności siedze przed kupa złomu bo nawet nie mam za co naprawic kompa ;( Szkoda zmarnowanego czasu na szukanie próżnej miłości lepiej pojśc do agencji wybrać dziewczyne i cieszyć sie z złudna chwila namietności. Godzinka reset umysłu i powrót na normalne tory, a tak w myslach tylko w kółko to samo "dlaczego wyszło tak jak zawsze skoro miało być inaczej" ;) Pozdro!

Gość tomas_85
Co do pytania z tematu to powinieneś jej powiedzieć że to twój pierwszy raz. Jeśli jej nie powiesz to pewnie i tak szybko się domyśli jak zobaczy jak zabierasz się do roboty ;) Jednak lepiej grać w otarte karty. Dziewczyna ma doświadczenie stopniowo wprowadzi cie w tajniki fizycznej miłości poza tym unikniesz wstydu i niepotrzenego stresu kiedy nie bedziesz wiedział co masz zrobić z kóżka koło nagiej pieknej dziewczyny. Z tego co słyszałem do dobrze jest rozłożyć pierwszy raz u prostytutki na dwa razy ;) Za pierwszym razem zrobi Ci jakiegoś francuza, ty przyzwyczaisz się do jej gołej cipki a pożniej drugie spotkanie i jazda :D Plus z tego taki że po pierwszym razie jesteś jeszcze dalej prawiczkiem i jesli sumienie bedzie Cie gryzło to zawsze mozesz sie wycofac. Mozesz to potraktowac jako jazde testowa przed prawdziwymi zawodami ;) Pozdro!

Gość Whorehouse Blues
Idź do dziwki, zakładaj gumę i nie krępuj się! Czas najwyższy, żebyś zatankował ptaka w coś lepszego niż ręka. Quentin Tarantino podobno zrobił to w wieku 17 lat z prostytutką (to tak dla otuchy, bo reżyser i aktor z niego jest zaj&^isty)