Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość die shy guy

Czy uprzedzić prostytutkę , że to będzie mój pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość taki sobie ktosik
Powiedz jej. Jak nie powiesz to i tak Cie wyczuje malo tego zalatwi Cie w minute a tak bedzie sprawa jasna wiec troche inaczej ona to zagra. I nie martw sie nie wysmieje Cie. Uwiez ze do nich przychodza takie przypadki nie z tej planety ze prawiczek przy nich to nudny temat do zartow.

Gość taki sobie ktosik
Napisze Ci cos dla otuchy :) Prostytutki maja mase prawiczkow... I sa to dla nich super klijeci. Po pierwsze moga pokierowac wami tak byscie i wy im zrobili dobrze. A po za tym nie macie problemow ze skonczeniem ani zadnych durnych udziwnien.

no pewno, że uprzedzić, będzie dziewczyna miała , po 5 min roboty, 55 min przerwy i zarobek za friko.

Gość niech idzie do burdelu
zadna normalna kobieta by prawiczka nie chciala

Gość blondynie a druga to
ewelina ewa

Gość nie idz
znalazles odwage zeby umowic sie z prostytutka, to i dasz rade z normalna dziewszyna:-)

Gość
On nie chce się umawiać z prostytutką tylko skorzystać z jej usłóg. Myślenie nie boli, dziecko.

Gość
"Usług" - miało być

Gość leluchu masz racje
to nie jest zadne umawiania sie

Gość G_AntyFemin
23 lat prawiczek... Też się nad tym poważnie zastanawiam. A wy dziewczyny skoro jesteście takie mądre żeby nie robić tego z prostytutką za kasę, to proszę bardzo: Jestem chętny na to, aby swoją cnotę stracić z którąś z was i to oczywiście za free... No, proszę zgłaszajcie się! Kobiety mają prawo nie chcieć takich jak autor tego wątku?? Owszem, tak samo jak wobec tego autor ma prawo skorzystać z usług "profesjonalistek"!

Gość 20 letniprawiczek
ja takze mam zamiar skorzystaj z tej opcji. jest ich tyle, ze spokojnie mozesz wybrac dla siebie ta która będzie cie nieziemsko krecic. do tego, roznica miedzy zrobieniem tego z dziwka, a przypadkowo poznana na disco jest - niewielka. nie trzeba marnowac czas na wyrwanie, oszczedzisz sobie "niepowodzenia" i jest to bardziej szczere, chociaz na to nie trzeba zwracac uwagi :) wiec skoro jestes prawiczkiem - nie czekaj jedz do dziwki, a w sumie lepiej do jakiejs studentki co dobrabia sobie na studia

Gość gość
Odloty.pl