Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonacia...26

zerwał przez milczenie ??

Polecane posty

Gość gonacia...26

fakt, posprzeczalismy się troche, ale nie nawet jakoś bardzo... a zresztą tego samego dnia rozmawialiśmy jeszcze normalnie i nagle.... przestał się odzywać. To on zawsze dzwonił (ma darmowe rozmowy do mnie), więc nie chodzi o to że on myśli że ja przestalam się odzywać. Pierwszego dnia byłam po prostu zdziwiona, ale sądzilam że zadzwoni kolejnego. Ale nie zadzwonił. To już siódmyh dzień gdy się nie odzywa a NIGDY nie mielismy dnia bez kontaktu. Nie odezwę się pierwsza, nasza sprzeczka wynikała z czegoś co zrobił i mi się nie poodbało, więc nie widzę powodu żeby wydzwaniać i pytać co się stało. Ale nie wiem w ogole o co chodzi? Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, mimo że mam za sobą kilka związków, zawsze było wyraźne rozstanie. A tu co? Nie wiem jak mam to traktować? Jak mógł tak postąpić dorosły (30 lat) facet, z którym nawet kiedys rozmwaialam że zerwanie przez milczenie to najgorsze swinstwo. PS : Żyje, bo codziennie jest na gg.

Gość powiem szczerze iz
nie odzywaj sie pierwsza nie warto sie ponizac:-)

Gość gonacia...26
No ja sie nie odezwe, ale co to do cholery ma być?! Wolalabym żeby mi powiedzial wprost, to chociaz bym nie czekala non stop na telefon, nie sprawdzała komórki. Jak dorosły facet moze się tak gówniarsko zachować?! I jak długo mam czekać, bo żyje w jakimś zawieszeniu, nie wiem nawet czy my jestesmy wciąż razem czy nie?

Gość pachnaca jesiennym zbozem
moj jak jest wkurzony to wraca pozno z pracy i kupuje sobie ubrania. to jego forma oczyszczenia. ja mu daje wtedy czas by doszedl do siebie. moze twoj tez tak ma i trzeba mu czasu.

Gość hmmmmmmmmmmm
Dupek dziecinny.........ja bym sie odezwala i zadzwonila i powiedziala ze jestem dorosla i umiem takie rzeczy zalatwiac normalnie i ze jego milczenie traktuje jak zerwanie wiec chce tylko powiedziec ze sie z tym zgadzam i odlozyc sluchawke....ja bym tak zrobila

Ale przez 7 dni się musi oczyszczać? Jak dla mnie możesz się uważać już za osobę wolną ... daj sobie spokój i nie sprawdzaj tej komórki co chwilę, bo zwariujesz. Jak ma zadzwonić, to zadzwoni... tylko czy jeszcze będziesz miała ochotę odbierać :o

No dobra a jaki jest haczyk w tej historii?? Mam nieodparte wrażenie że coś pominęłaś.

Gość Dolce Gabbanka
philozophie-historie mogą być podobne ale autorki różne

Gość gonacia...26
Ale jestem wsciekla!!! Jak mozna być takim pieprzonym tchórzem i dzieciakiem! Wolalabym proste "to koniec".

Autorki bywają różne, historie podobne, a to że nie piszą całej prawdy jest prawie pewne. "posprzeczalismy się troche, ale nie nawet jakoś bardzo... " Przypuszczam że tu jest klucz:)

>Ale jestem wsciekla!!! Jak mozna być takim pieprzonym tchórzem i dzieciakiem! Wolalabym proste "to koniec".< To chyba jednak nie była taka nic nie znacząca sprzeczka;)

Gość wielkie babsko
bo facet ktory ma 3o latto jeszcze dzieciak

Gość wielkie babsko
olej go i nie mysl o tym szkoda zasu zycie mija

Gość fghbfg
philozoph - moim zdaniem, jakikolwiek to by był powod, nikt nie powinien po prostu znikać w milczeniu, druga strona ma prawo wiedzieć że to juz koniec, chociażby z uwagi na czas jaki się razem spędziło, zasługuje na to, nie uwazasz?

Gość fghbfg
napisała że codziennie pojawia się na gadu

Gość mężczyzna ZAWSZE powinien
jego zwłoki loguja się na gg :-O

hm co ja uważam.... uważam że gościu mógł wyjść zdenerwowany i wpaść pod tramwaj, ... mógł usłyszeć rzeczy tak przykre podczas tej "sprzeczki" że uznał je za zerwanie, ... skończyły mu się darmowe minuty:D Uważam że autorka nie mówi całej prawdy, chce żeby ją tylko "pogłaskać":)

"jego zwłoki loguja się na gg " Wystarczy że komp jest włączony i ściąga coś na osiołku, wystarczy że ktoś trąci myszkę, albo jak wyskakują komunikaty to GG się samo włącza.

Taaa, on wpadł pod tramwaj, a jego mama pod jego numerem buszuje na gg :-P Chłopczyk z fochem to nie jest mężczyzna.

"Jak mógł tak postąpić dorosły (30 lat) facet, z którym nawet kiedys rozmwaialam że zerwanie przez milczenie to najgorsze swinstwo." własnie postanowił ci zrobić największe świństwo, tak po dziecinnemu :-O nie wiem o co poszło, ale może to zemsta? psychiczna zemsta?

he he a może usłyszał "wynoś się" i sobie poszedł, a miał wrócić:) Baby tak mają mówią jedno, chcą czegoś innego a potem beczą że nikt ich nie rozumie:D

chłopski filozofie, jak myslisz czy rodzina 30letniego mężczyzny w razie jego śmierci zawiadomiłaby o tym drobnym fakcie jego dziewczynę? :-P

Taką rozkapryszoną, wiecznie nadąsaną pindę która tylko fochy robi?? Mam wątpliwości.

"a może usłyszał "wynoś się" i sobie poszedł" ---- >> i dlatego przed zapadnięciem milczenia z jego strony, normalnie sobie rozmawiali? "a zresztą tego samego dnia rozmawialiśmy jeszcze normalnie i nagle.... przestał się odzywać"

he he w tego typu opowieściach często "normalnie" znaczy "normalnie stroiłam fochy przez telefon":) Wystarczy pominąć kilka słów:D

"Taką rozkapryszoną, wiecznie nadąsaną pindę która tylko fochy robi" Jak dobrze scharakteryzowałeś zachowanie tego faceta! Masz rację facet, który nie odzywa się bez uprzedzenia do swojej dziewczyny przez tydzień JEST rozkapryszoną i nadąsaną pindą, a nie mężczyzną.

uuuuuuu widzę że masz osobisty uraz do jakiegoś faceta:) Jak chcesz to możemy o tym porozmawiać:D