Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzusia 22

Wiecie dlaczego faceci wola te NIBY LADNE od madrych?

Polecane posty

Gość Brzusia 22

Gdyz latwiej im jest patrzec niz myslec:classic_cool: Taka prawda! Pokazuje prawdziwa chora nature faceta:o

Gość jdfiod
A ja slyszalam, ze dlatego, ze chca kogos na swoim poziomie intelektualnym :D

Gość ktoś kto zadaje takie pytania
jest mało inteligentny. Nie można udowodnić tezy, że faceci wolą ładne od mądrych. Poza tym brakuje definicji mądrości i piękna. Autorka też to chyba podświadomie dostrzega, bo pisze o niby ładnych, które mogą być uważane przez innych zarówno za bardzo ładne albo wręcz za brzydkie. Autorki przykrych doświadczeń z mężczyznami, którzy woleli pustą lalę niż ją, tę mądrą, nie można uznać za miarodajne.

Gość modrooka mala
no ciekawe a ja jestem ani ładna ani mądra i mam faceta który mnie kocha dziwne

beret... czesc... jak ładna i mądra jestes to znaczy ze masz feler skoro sama jestes ;)

Gość czy to jest czukcza
"ja jestem i ładna i mądra..a jestem sama ." Za bardzo się cenisz, jeśli towar niechodliwy, cenę trzeba obniżyć.

beret - weekend minal mi odpoczywajaco, poza tym wedrowki z psem, cwiczenia coby w formie sie trzymac ;) i troche smiechu z rodzinka na odstresowanie ;) a jak u ciebie?

Powinna zbrzydnąć? Czy zgłupieć? :classic_cool: Aczkolwiek teza autorki mnie rozbawiła, powinienem ją spytać czy już przestała molestować nieletnich. Wystarczy że odpowie "tak" lub "nie". Ta sama zasada :classic_cool:

Gość modrooka mala
uroda to rzecz indywidualna każda kobieta jest ładna wdg mnie jeśli dba o siebie mój facet np. nie lubi u kobiet dużych stóp i dużych dłoni niemógłby byś z taką każdy ma jakąś filozofię swoją :-P

Gość nudni się już robicie
a co ma uroda do mądrości? kształt twarzy do ineligencji? mądra i ładna oto ideał :)

Pewnie,że tak.Nudne jest już zakładanie takich tematów,bo każdy to "chyba" wie.

"uroda to rzecz indywidualna" no nie bardzo. kanony piękna sa stale. kobieta o zgrabnej sylwetce 90-60-90 i o ślicznej twarzy bedzie sie podobać _każdemu_

Gość modrooka mala
ja nie jestem opalona w solarium, nie noszę różowych pasemek, nie mam tipsów i nie noszę skórzanych gorsetów jestem skromna i naturalna dla jednych facetów będę brzydka a dla innych ładna rzecz gustu

Próżno szukać mądrych kobiet bo wszystkie siedzą na topiku "nikt mnie nie chce buuuuu".;)

"dla jednych facetów będę brzydka a dla innych ładna " dla przystojniaka z żurnala bedziesz brzydka... dla takiego sobie bedziesz ładna... :D

"Próżno szukać mądrych kobiet bo wszystkie siedzą na topiku "nikt mnie nie chce buuuuu"" bo mądre nie są ładne i są same ;) :D :P piękna specjalnie mądra być nie musi a i tak tłumy beda walic drzwiami i oknami :D ;) :P

Gość modrooka mala
a dlaczego dla przystojniaka z żurnala będę brzydka skoro mam idealne wymiary ? uzasadnij

modrooka mała - moze masz takš sobie twarz. twarz jest bardzo wazna w ocenie poziomu atrakcyjnosci kobiety. moze niska jestes. moze figura troche niesymetryczna