Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożena 34

jakie prawdopodobienstwo ciąży

Polecane posty

Gość bożena 34

odbyłam stosunek przerywany na dwa dni przed okresem jakie jest prawdopodobienstwo ciązy chyba zle zrobiłam ze nie poszłam do gina po tabletke PO

Gość bożena 34
pomoze mi ktos

Gość loteria...
stosunek przerywany to juz jakies mniejsze prawdopodobieństwo zajścia...

Gość jezeli 34 z nicku
to twój wiek to normalnie ide dać na msze w intencji lepszej swiadoności sexualnej polaków...:o

Gość bożena 34
to było tylko kilka ruchów nie bo skapnelismy sie co robimy to było w srode a okres dostałam w piątek

Gość mydełko Fa
a niby skąd ma być owulacja 2 dni przed okresem ?

Gość teoretycznie to niezbyt
duże prawdopodobieństwo, ale... medycyna zna różne przypadki, jak powiedział mi kiedyś jeden lekarz ;)

Gość bożena 34
tak to moj wiek mozesz smiało sie nasmiewac

Gość loteria...
Ręce opadają:D:D:D:D:D:DD:

Gość mydełko Fa
kilka ruchów bo sie skapneliście co robicie.... jeny nagle Was oświeciło że uprawiacie seks bez zabezpieczenia ? czyżby nagłe olśnienie w stanie upojenia alkoholowego ?

Gość bożena 34
obserwuje sluz i owolucje mam około 12 dnia cyklu ale jak sie tu wejdzie i poczyta to zaczyna ogarniac strach

Gość bożena 34
dlaczego mnie potepiacie nigdy sie wam nic takiego nie przytrafiło jestescie az taki genialne czemu zaraz sie ocenia ludzi nie bylismy pijani jak to ktos sugeruje dziekuje za pomoc

Gość mydełko Fa
wiesz kobieto, masz tyle samo lat co ja a jesteś taka durnowata.....normalnie żal przy normalnych cyklach owulacja pojawia się między 10 a 14 dniem cyklu, więc skoro współżyliście około dwudziestegoktóregoś dnia cyklu to niby ile ta komórka jajowa miałaprzetrwać by doszło do zapłodnienia ?

Gość bożena 34
tak ja to wszystko wiem dziekuje za pomoc

Gość mydełko Fa
przecież w pierwszym poście napisałaś że odbyłaś stosunek dwa dni przed okresem.... a skoro dostałaś okres to chyba jasne że w ciąży nie jesteś potrzebujesz pisemnego zaświadczenia z Watykanu by mieć pewność że to nie ciąża ?! moze wystarczy zrobić test gdy skończy Ci się okres ;-)

Gość bożena 34
wiesz poprostu spanikowałam jestem tylko człowiekiem i popełniam błedy jak kazdy

Skąd wam się wzięła ta owulacja 14 dnia cyklu?:O Długości I fazy nie da się określić! Owulacja występuje od 12 do 16 dni (zazwyczaj jednak 14) PRZED miesiączką! do autorki jeżeli masz regularne cykle to nie ma żadnego prawdopodobieństwa ciąży

Gość bożena 34
tak mam regularne cykle co 26 dni i dziekuje ze jest tu ktos kto potrafi normalnie rozmawiac i nie nasmiewac sie

Gość aż się wierzyć nie chce
że nie masz 14 lat. Jakiego jeszcze chcesz dowodu, skoro 2 dni po współżyciu dostałaś okres? Przez to wczytywanie się w bzdety z kafeterii, to chyba całkiem ci na rozum padło. Zajmij się czymś pożytecznym, bo tylko złą opinię sobie wystawiasz zadając publicznie tak durne pytania. Twój wiek do czegoś zobowiązuje. Chyba że to ściema i jesteś jakąś siusiumajtką, która zanim dowie się czegokolwiek o seksie i wynikających z niego konsekwencjach jeśli się nie zabezpieczy, już go uprawia...

Gość bożena 34
śliczne dzieki

Gość mydełko Fa
napisałam "między" czyli około, wiadomo że to w jakim dniu występuje owulacja jest uzależnione od długości cyklu, można użyc internetowych kalkulatorów by obliczyc dni płodne

oj wierz mi, że nie dla każdego to jest jasne:P a używania kalkulatorów nie polecam, lepiej obserwować samą siebie:)

Gość bożena 34
a wydawało mi sie ze kto pyta nie błądzi ale wiesz co mozesz smiało pisac sobie o mnie co chcesz prosze mozesz sie tu wykazac i mam nadzieje ze kiedys tez moze zadasz gdzies takie jak to mówisz durne pytanie i wtedy poczujesz sie tak jak ja czuje sie teraz zycze Ci tego z całego serca nigdy nie wiesz co bedzie jutro serdecznie pozdrawiam

Gość anik...
Mysle ze wtym wieku powinnas wiedziec takie rzeczy! Dorosła kobieta a nie ma pojecia o takich sprawach? Nie dziw sie ze ludzie sie bulwersują. Skoro współzyłas 2 dni przed okresem a okres dostałas normalnie to jakim cudem masz byc w ciązy??!!! Owulacja nie wystepuje 2 dni przed okresem!!!

Gość bożena 34
napewno nie załame sie po przeczytaniu opini na moj temat ale mimo tego nie moge pojąc dlaczego tak prosto jest kogos ocenia potępia

Gość już ci odpowiadam
bo kobieta w twoim wieku powinna z takimi pytaniami zwracać się do swojego ginekologa, wypytać szczegółowo o wszystko co ją interesuje w tym zakresie, dowiedzieć się o najlepszej antykoncepcji dla siebie, a nie wypytywać obcych ludzi na kafeterii, którzy moga pisać co im ślina na język przyniesie i na ogół nie mających żadnego doświadczenia w tym zakresie

Gość dzieci w szkole
ucza sie na biologi kiedy jest owulacja itd. jest mnóstwo materiałów na ten temat, mozna porozmawiac z ginem dlatego bardzo dziwi mnie fakt ze dorosła kobieta nie wie ze na 2 dni przed okresem owulacja jest niemozliwa! chyba ze owulacja sie przesuneła ale wtedy okres tez dostałabys duzo pozniej a ty go dostałas normalnie. Ja cie nie potepiam ale prawda jest taka ze zadajesz pytania na poziomie 15 latki

Gość dzieci w szkole
poszukaj sobie materiałów na ten temat i sie doedukuj. A tak na marginesie to nie uprawiałas wczesniej seksu? Przecierz musiałas sie do tej pory zaineresowac sprawami seksu, owulacji, ogólnie kobiecymi sprawami. Jakos mi sie nie chce wierzyc ze kobieta 34 letnia nie wie takich rzeczy. Chyba zwyczajnie za bardzo panikujesz