Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany facet 34 lata

Co robic??

Polecane posty

Jestem z laska od marca,mieszkamy razem od sierpnia. Wczoraj cos mnie tknelo i zauwazylem ze flirtuje z jakis kolesiem przez gg. Pisze mu ze nie maoze doczekac sie spotkania itd. Po konfrontacji twierdzi ze to nic nie znaczy. Powiedzcie czy to normalne zwracac sie do kogos obcego \"sloneczko\"? Albo przepraszac ze musiala wczoraj sie wylogowac bo ja wrocilem do domu i nie chciala mi sie tlumaczyc bo to nie moja sprawa. Pisze z nim od okolo stycznia nigdy go nie widziala. Podobno ma dziewczyne.. Mysle ze spotkaja sie niedlugo. Cale zycie mi sie wali,tak bardzo ja kocham.... CO zrobic?

Gość steffanek
wywal szmate z mieszkania i znajdz normalno dziewczyne

Hmmm nie moge tak jej poprostu przekreslic,bardzo ja kocham. Czyje sie tak bardzo zawiedziony i zraniony. Czy mozna wogole z kims byc kiedy zaufanie zostalo stracone?

Rozmawiamy i ona twierdzi ze to nic nie znaczy. W.g niej to normalnie tak zczule sie zwracac do niego. Dziwne ze do innych ta sie nie zwraca.

Gość steffanek
eheh to glupis Ty jak h**, predzej czy pozniej rogi Ci przyprawi, a moze i dzieciaka cudzego wychowywac bedziesz

Wiem ze to brzmi banalnie ale ten facet twierdzi ze nic ich nie laczy bo on kocha inna i nigdy nie mysli o niej w inny sposob.Traktuje ja jak przyjaciolke

Nic nie znaczy?A ona do niego "słoneczko".Czyli jeszcze lepiej,bo widać,że bardzo jej zależy.

Gość steffanek
ja sie pytam Ty facet jestes czy baba?? jak facet to pokaz ze masz jaja

Gość req
bylem w dokladnie tej samej sytuacji. Wiesz co to znaczy? Ze im pozniej ten zwiazek sie rozpadnie, tym bardziej bedziesz cierpial. Ja juz dwa lata sie lecze i jeszcze mam z tym problem.

Nie wiem co robic,nie moge jej ot tak rzucic i wszystkiego przekreslic :-( Z nikim nigdy mi tak dobrze nie bylo rozumiemy sie bez slow ....itd

Steffanek mam jaja i co z tego? Nie jest latwo tak poprosu olac...

Gość na przykład...................
wygląda na to że "rozumiemy się bez słów" to tylko w twojej głowie się ulęgło. Gdyby tak było, to nie szukałbyś teraz porady co zrobić :) Jeśli ci tak zależy, to niestety musisz się nastawić na następny etat w domu. Bo jeśli nie będzie cię dla niej, a tylko ważna praca, to któregoś dnia obudzisz się z ręką w nocniku. Nie samą pracą człowiek żyje. A jesli tak, to zwykle zostaje sam

Gość to sloneczko twoją kobietę
pewnie już nie raz wydrążyło. W wieku 34 lat należy być już mężczyzną i nie dać przyprawiać sobie poroża, tylko wystawić pannę za drzwi, trudno, że boli. Może kobieta zrozumie, że to nie przelewki i się popraw, jeśli nie, rozstaniecie się i poszukasz sobie innej. Jesli przymknieszna to oko, baba będzi Ciebie miała za troki od kaleson.

Gość steffanek
masz jaja i toleruiszesz sloneczka swojej panny no stary...

Gość req
Sadzac po wypowiedziach, moge smialo zalozyc, ze reprezentujemy ten sam poziom wiary w drugiego czlowieka. wiesz co jest najgorsze? ta wiara Cie moze kiedys zniszczyc... podobnie jak ta milosc. ja wierze, ze ten flirt na gg nic nie znaczy, ale nie byloby go, gdyby ona z natury byla wporzadku.

Witam Bracie! Kwitnie,kwitnie:):):)Spadła mi Gwiazdka z nieba:):P Ciesze sie,że jak autor żadnych słoneczek nie muszę gasić:P:P

req dzieki za odpowiedz... Tak wierze tzn.wierzylem w nia jak w Zawisze :-) Teraz stracilem zaufanie fatalnie sie czuje:-( Nie naleze do jakis chorych zazdrosnikow nie mam zamiaru jej sprawdzac,grzebac w kompie itd.

Pewnie,że tak!Jestem szczęściarzem:):) Wracając do kolegi i jego problemu,skoro nic nie robisz z jej "czułymi rozmowami" na gg to będzie ciężko,bo pewnie niedługo się spotkają.:P Dziwi mnie to,że skoro jest jej z Tobą dobrze to się zabawia na gg,wiec raczej dobrze nie jest.:)

Gość req
im wczesniej sprawdzisz ten komputer tym lepiej. masz 34 lata I chyba juz niewiele czasu na popelnianie bledow

Załamany facet 34 lata mam nadzieje ze nie jestes takim typem faceta ze chcesz słyszec to co chesz usłyszec:D ja ci powiem tak :) twoja panna wcale nie musi cie zdradzac rozmawiajac na gg z kims innym,moze byc tak ze gada z kims bo po prostu poczuła z nim fajny klimat,moze rozmawia z nim o tym o czym z toba nie moze... To ze rozmawia z kims nazywajac go słoneczkiem ..mozna to w roznoraki sposób interpretowac?poczawszy od pseudonimu:p do miłego zwracania sie na gg Zauwaz ze to tylko internet i na razie do zadnego spotkania nie doszło...wiec nie siej paniki na razie. To ze to odkryłes wcale nie oznacza ze masz juz rogi... Jedynym wyjscie z calej sytuacji nie jest uzalanie sie i .pisanie topików o tym temacie w kategoriach cierpietniczych ale .... ROZMOWA Z NIA...i to szczera:)

Dzieki niedzwiedz.. Jest jeden problem,ja wiem ze oni maja zamiar sie spotkac "niby"kolezenska kawka....