Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany facet 34 lata

Co robic??

Polecane posty

Mam siedziec spokojnie i wierzyc ze to bedzie TYLKO niewinne spotkanie?

Rany, jak sobie pomyslę, do ilu osób zwracam się per \"słonko\' lub \"kochanie\"...taka konwencja i po prostu sie do niej dostosowałam. Być moze ta przyjacielska kawka to rzeczywiście bedzie tylko kawka, możliwe też, że oboje chcą się przekonać, czy coś poza rozmowami z tego będzie...Jak jej nie ufasz, to podaruj jej broszkę z podsłuchem :D:D:D

Gość Wywal kompa i koniec

Hmmm sam juz nie wiem. Niestety nie ufam jej juz i nie wiem czy bede kiedykolwiek w stanie zaufac. ALe dam tej sprawie troche czasu,zobaczymy

Nie ufasz jej, bo co zrobiła? Bo rozmawia z kimś innym? Ja Cię proszę....nie rób scen "nigdy nie będę mógł jej zaufać", bo to w stylu osób, które mają połowę Twoich lat. Nastolatki obrażają się o smsa, o gg, o spojrzenie na inną osobę. póki co, do niczego nie doszło.

Wiem ze maja zamiar sie spotkac,bo rozmawialismy o tym. Ja nie mam zamiaru jej tego zabronic. chyba nie jest dziwne ze sie obawiam...

ja tez mam internetowego przyjaciela od stycznia nie spotkałam sie z nim i raczej nie spotkam. on znalazł dziewczyne dzieki moim radom. jak miałam faceta to z nim nadal pisałam moj partner o tym wiedział ale mi ufał. tez czasem mowie do niego pieszczotliwe słowa ale to nie znaczy ze cos mnie z nim łaczy poprostu lubie z nim rozmaiwac. chociaz u Ciebie jest inna syt. bo niepotrzebnie ona to ukrywała...jezeli to nic takiego waznego spytaj jej sie czy chce sie z nim spotkac, czemu tak do niego mowi. trzeba rozmawiac.

Gość glos rozsadku
Facet, badz facetem! Ustal swoje zasady/ granice i sie ich trzymaj. Jesli rania Cie te jej rozmowy, to jej powiedz wprost i zazadaj ich skonczenia. w statystycznym normalnym zwiazku, kobieta i facet nie maja potrzeby spoufalania sie z nieznajomymi plci przeciwnej. Nie mozesz jej kontrolowac, mozesz kontrolowac siebie i to co Ty robisz, jednak jak zaczynasz puszczac teatralne teksty w stylu "nigdy nie zaufam" to po cholere byc razem? pozdr.

Gość jeżeli jestem w jakimś związku
szczęśliwa i spełniona to po grzyba mi internetowe znajomości ? Po kiego mi słoneczka i kawki ? Nie ma co kusic losu

Wiedzialem o tym kontakcie juz jakis czs temu. Nie mialerm nic przeciwko nawet pisali do siebie przy mnie i tyle. Ale nigdy nie przypuszczalem ze dojdzie do takich czulych slow. Kryla sie z tym bo w.g niej nie chciala mi robic przykrosci :-O

Gość glos rozsadku
taaaa...nie chciala robic przykrosci :-))) zawsze Ci to powie, a co Ty bys jej powiedzial w odwrotnej sytuacji?? to samo, prawda? :-) aaa...Ty w odwrotnej bys nie byl tak? bo ja kochasz, tak? - no to masz odpowiedz :-)

Nie ma odwrotnej sytuacji i nie bedzie. Napewno porozmawialbym z nia o tym

Wiesz, z jednej strony ja też do mojej internetowej przyjaciółki mówię Kochana i to nie znaczy,że jestem lesbijką... :) Ale z drugiej strony nie powinna była tego ukrywać. Tyle że może ona się boi, że będziesz o nią zazdrosny, zrobisz jej awanturę. Może u nich to rzeczywiście zwykła przyjaźń. Jak ona będzie chciała się spotkać z tamtym, zapytaj, czy możesz z nią pójść. Swojego faceta chyba powinna chcieć zapoznać ze swoimi przyjaciółmi... Ale też powinieneś z nią porozmawiać otwarcie, powiedzieć, co ty czujesz w związku z tym- nie robić żadnych wyrzutów, tylko powiedzieć, jak tobie jest przykro.

Garciana nie bede pytal czy moge isc z nia bo to bez sensu. Nie jestem chorobliwym zazdrosnikiem. Echh niech to szlag trafi moze i wyolbrzymiam to wszystko. Zycie bym za nia oddal teraz czuje dziure w sercu i taki dziwny wewnetrzny niepokoj.

Garciana czy piszesz do swojej netowej przyjaciolki np. ...mysle o tobie.... ...nie moge sie doczekac naszego spotkania sloneczko....??

Przepraszam Garcinia za przekrecenie nicka

nieeeee, no to już by wyglądało na to, że jednak jestem lesbijką!!! :P No to wtedy musisz tą sprawę postawić jasno, albo ona jest z Tobą, albo się spotyka z nim. Nie może tak być. Będziesz ją kochał i cierpiał. A ile ona ma lat??? Ja mogę powiedzieć też, że nie jestem chorobliwą zazdrośnicą, ale kipię, kiedy do mojego faceta odzywają się jakieś tam przyjaciółki.

Gość glos rozsadku
Facet, jesli nie postawisz twardo stopy na ziemi, to niestety stracisz szacunek swojej kobiety. Mysle, ze znajda sie tu panie ktore to potwierdza ;-) naturalnie beda tez obronczynie szeroko rozumianej "wolnosci" :-)

Maja milosc ma 25 lat ale jast nadzwyczaj dojrzala jak na swoj wiek. Probuje poprostu dowiedziec sie z waszego punktu widzenia czy to ramans czy nie. CHolernie to wszystko boli... Jak wspominalem wczesniej mam wiele przyjaciolek ale jakos z takimi textami nie wyskakuje

Gość glos rozsadku
tak, wszystko co piszesz dowodzi tej "dojrzalosci" :-)

Czyli zgadzacie sie ze mna ze odzywki do swojego "pseudo"przyjaciela typu: sloneczko nie moge doczekac sie naszego spotkania ,mysle o tobie nie sa zbyt normalne

nie wiem, co Ci powiedzieć - czy romans czy nie... też spotkałam się z czymś takim... ale dostałam wytłumaczenie. Porozmawiaj z nią i powiedz, że jest ci przykro,że się w taki sam sposób odzywa do jakiegoś tam przyjaciela z netu jak i do Ciebie. jak również i Ty możesz mieć przyjaciółkę na gg i gadać z nią w taki sposób. jak ona zareaguje???

Gość glos rozsadku
Facet a jakie ma znaczenie co ludzie Ci tu powiedza to Twoje zycie! wez wreszcie za nie odpowiedzialnosc!

Gość BBBBBBBBBBBBB
Co robić? ..... Ja bym się wkurzyła i tyle. Jest z toba i flirtuje z innym. To przesada...I jeszcze robi to przy tobie. Ja bym sie obraziła. A z punktu widzenia kobiety: flirtuje z innym, bo czegoś jej brak w waszym związku, .... No nie jest dobrze chłopie:(

nIE GRA ROLI CO LUDZIE POWIEDZA! Zastanawiam sie poprostu czy te teksty sa normalne czy ktokolwiek podziela moj tok myslenia

no powinieneś pokazać, że facet z Ciebie!!!! Bo jak ona zobaczy że Ty nie reagujesz, to będzie naprawdę Cię zdradzać. Pokaż jej,że nie pozwolisz jej na ta by kręciła z innym, że zależy Tobie na niej i nie słowami, a czynami. może zrób tak,żeby ona nie miała czasu na gg.... a jak to już musisz sam pomyśleć ;)